Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Στα ραντεβού των παιδιών μου έβαζα περούκες και τους παρακολουθούσα»

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο αλλά και τα παιδιά της.

Η μαγείρισσα αποκάλυψε πως είχε έναν «πολύ σκληρό πατέρα» που της είχε πει πως αν χώριζε με τον σύζυγο που παντρεύτηκε επειδή τον διάλεξε η μητέρα της θα «αυτοκτονούσε».

«Θέλω να είμαι ελεύθερη, να κινούμαι. Ίσως γιατί μέχρι να παντρευτώ έπρεπε ακόμα και για να κάνω ένα βήμα να πάρω άδεια από το πατέρα μου. Είχα πολύ σκληρό πατέρα. Δεν θυμάμαι να είχα δει ποτέ την δύση του ηλίου μέχρι να παντρευτώ. Όλα τα παιδιά έπαιζαν στα Πριγκηπόννησα στους κήπους, στους δρόμους και εγώ ήμουν μέσα. Ήταν πολύ ζωηρός άντρας, πολύ μπερμπάντης για αυτό ίσως ήθελε εμένα να με έχει κλεισμένη», είπε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

«Όλα τα κορίτσια στην Κωνσταντινούπολη ήταν σφιγμένα. Θέλαμε να μεγαλώσουμε, να παντρευτούμε για να φύγουμε από το δύσκολο πατρικό καθεστώς. Τον σύζυγό μου τον διάλεξε η μητέρα μου… Δεν σκέφτηκα να πω όχι ήθελα γιατί ήθελα να πάω σινεμά, ντισκοτέκ, να ταξιδέψω», αποκάλυψε. Οσο για το διαζύγιο με τον πρώτο της σύντροφο ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου είπε πως αν χωρίσω θα αυτοκτονήσει.. και του απάντησα ”να αυτοκτονήσεις.. εκεί που θα αυτοκτονήσω εγώ, αυτοκτόνησε εσύ”».

ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ: «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ»

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδιά της αποκαλύπτοντας: «Τους πίεσα, τους κοίμιζα νωρίς. Μέχρι τώρα μου παραπονιούνται για αυτό. Ήθελα τα αγόρια να μεγαλώσουν, να είναι κύριοι. Να μην παίζουν στους δρόμους, να μην μάθουνε βρισιές, να μην αλητεύουν. Στα ραντεβού των παιδιών μου νοίκιαζα αυτοκίνητο σε άλλο χρώμα από το δικό μου, έβαζα περούκες και τους παρακολουθούσα». «Έχεις το βάρος της ευθύνης αυτών των τριών παιδιών. Είχα πάντα το τραύμα του αδελφού μου που έφυγε από τροχαίο και φοβόμουν μην πάνε με κάποιο φίλο που έχει μηχανή, μην μπουν στο αυτοκίνητο κάποιου που έχει πιει», συμπλήρωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου