Μάρα Ζαχαρέα: Ξεκινάει η νεα σεζόν για την ενημέρωση στο Star

Η Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση Ειδήσεων και όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, είναι πανέτοιμοι να δώσουν τη μάχη της ενημέρωσης τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023, όπου υπάρχει είδηση, με βασική αξία τον άνθρωπο.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, καθημερινά στις 19:45.
Επίσης, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 15:00, ο Γιώργος Ευγενίδης θα παρουσιάζει το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων.

Από το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, ο Σπύρος Λάμπρου στην παρουσίαση  του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στις 19:45. Το Νοηματικό Δελτίο Ειδήσεων (καθημερινά στις 15:45 και το Σαββατοκύριακο στις 15:15) καθώς και το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στις 15:00, θα παρουσιάζουν η Ράνια Τραγόμαλλου και η Κατερίνα Τσαμούρη.
Ο Γιώργος Ευγενίδης θα ενημερώνει για το «καυτό» κυβερνητικό ρεπορτάζ και όταν η επικαιρότητα το απαιτεί θα βρίσκεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα, ως σχολιαστής.
Στην αρχισυνταξία του πολιτικού ρεπορτάζ θα είναι Πέτρος Μποτσαράκος και στην αρχισυνταξία του οικονομικού ρεπορτάζ ο Γιώργος Παππούς. Στην ανάλυση των διεθνών σχέσεων η Έλενα Παπαδημητρίου.
Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, με τις πάντα εύστοχες παρατηρήσεις, θα αναλύει υποθέσεις του αστυνομικού ρεπορτάζ.

O καταξιωμένος μετεωρολόγος Θοδωρής Κολλυδάς θα ενημερώνει τους πολίτες με την εμπειρία και την εγκυρότητά του, για κάθε αλλαγή των καιρικών συνθηκών στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Οι ειδήσεις στο Star, έχουν κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, που ζητάει ουσιαστική, αξιόπιστη, άμεση, αντικειμενική πληροφόρηση, για ό,τι συμβαίνει τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.
Ενημέρωση, που είναι βασισμένη σε αποκλειστικά θέματα, έγκυρα ρεπορτάζ και κατανοητές αναλύσεις. Οι ειδήσεις του Star βρίσκονται πάντα δίπλα στους πολίτες, αναδεικνύοντας κάθε θέμα, που επηρεάζει την καθημερινότητά τους.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία