Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη: “Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα” (video)

Με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα πρόκειται να ασχοληθεί για άλλη μία Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

Παράλληλα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που της παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης. Στο τρείλερ που κυκλοφόρησε νωρίτερα την Πέμπτη η Αγγελική Νικολούλη δίνει μία πρώτη εικόνα για όσα θα προβληθούν στην εκπομπή του.

Πιο συγκεκριμένα θα ακουστούν άγνωστες συνομιλίες της προφυλακισμένης στις φυλακές Κορυδαλλού Ρούλας Πισπιρίγκου με τη δημοσιογράφο.  «Απείλησε τον Μάνο, αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε» ακούγεται να λέει η 33 χρονη γυναίκα. 

Δεν υπήρχε έρωτας με τη Ρούλα

Από την άλλη πλευρά ο Μάνος Δασκαλάκης καλείται να απαντήσει εάν είναι ερωτευμένος ακόμα με την Ρούλα Πισπιρίγκου; Η απάντηση του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αρνητική καθώς ξεκαθαρίζει πως «δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου