Μάνος Δασκαλάκης: Ετήσιο μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα, υπό άκρα μυστικότητα, ενόψει της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το μνημόσυνο στη μνήμη της Τζωρτζίνας τελέστηκε σε μοναστήρι

Υπό άκρα μυστικότητα και με ελάχιστα άτομα παρόντα, ο Μάνος Δασκαλάκης και η οικογένειά του πραγματοποίησαν το ετήσιο μνημόσυνο για την κόρη του Τζωρτζίνα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε το μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα μαζί με τους γονείς του και λίγους συγγενείς, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ήταν το πολύ 10 άτομα εκεί, την ώρα που συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη επέλεξε να κάνει το μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα το περασμένο Σαββατοκύριακο και όχι το επόμενο, που συμπίπτει με τον έναν χρόνο από τον θάνατό της, προκειμένου «να μην υπάρξουν άβολες συναντήσεις με μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου».

Για τον ίδιο λόγο επιλέχθηκε μοναστήρι για την τελετή και όχι ο τάφος του παιδιού. Επίσης, ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να γίνει το μνημόσυνο το περασμένο Σάββατο, καθώς πλησιάζει η νέα δικάσιμος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρώτης κόρης τους, όπου πρώτος μάρτυρας είναι ο ίδιος.

«Αναγνώρισα τον Μάνο από την τηλεόραση. Ανατριχιάσαμε όλοι, όταν καταλάβαμε ότι ήταν το μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα. Όσοι ήμασταν εκεί κάτσαμε πίσω-πίσω στην εκκλησία και προσευχηθήκαμε. Όλοι ανάψαμε ένα κεράκι και για τα τρία παιδιά», δήλωσε μια γυναίκα που βρέθηκε το Σάββατο στο μοναστήρι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αλλάξει πολύ, όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του και μετέδωσε «Το Πρωινό», καθώς οι φίλοι του τον βλέπουν πολύ λιγότερο, ενώ θέλει να μεταφέρει και τα άλλα 2 παιδιά στον οικογενειακό του τάφο, μαζί με την Τζωρτζίνα.

«Προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό του, να βρει μια δουλειά, να σταθεί στα πόδια του, αλλά είναι δύσκολο, ειδικά καθώς πλησιάζει η δίκη», αποκάλυψε πρόσωπο που γνωρίζει καλά τον Μάνο Δασκαλάκη.

twe

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου