Ποιος εισέβαλε χθες τα ξημερώματα στο σπίτι της Ηλιάνας και του SNIK; Σε σοκ ο ράπερ!

Ο γνωστός ράπερ SNIK και το πασίγνωστο μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν ήδη προχωρήσει στο επόμενο βήμα στη σχέση τους και πλέον συγκατοικούν μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Οι δυο τους φαινομενικά μοιάζουν πολύ διαφορετικοί όμως εκείνοι διαψεύδουν τους πάντες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο επιτυχημένος ράπερ χθες μας ενημέρωσε μέσα από στόρυ του στο Instagram ότι το νέο του τραγούδι Bosses, το οποίο θα έβγαινε στις 31 Ιουλίου έχει φάει κάποιο ban με αποτέλεσμα να μην έχει την προώθηση κανενός. Ο ίδιος υποστηρίζει πως τον “πολεμούν”, αλλά εκείνος δεν φοβάται  τίποτα, καθώς έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο.

Στο τέλος της χθεσινής μέρας, τα ξημερώματα συγκεκριμένα είδαμε ότι εκτός από όλα αυτά και τις αναποδιές, εισβάλλει στο σπίτι του ένας τεράστιος, φουσκωτός…βάτραχος! Εντάξει όταν το είδαμε ούτε εμείς δεν το πιστεύαμε!

Δείτε το βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα το μέγεθός του. Ο SNIK σε κάποια στιγμή λέει «Μαλ@κα αυτό είναι σαν μπράβος, τι παίρνει;»

Δες εδώ:

[/video]
[/video]

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα