Μάικλ Τζάκσον: Ποιος ο λόγος που ξεκίνησε να μεταμφιέζεται-Σκοπός του ήταν μία φυσιολογική ζωή!

Ο αδερφός του Michael Jackson, Marlon, που ήταν ένα από τα 8 αδέρφια του και μέλος των Jakcson 5, μίλησε για τον διάσημο αδερφό του και το πόσο δύσκολη ήταν η καθημερινότητά του αφού δεν μπορούσε να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian ο αδερφός του βασιλιά της pop είπε πως αναγκαζόταν να κυκλοφορήσει μεταμφιεσμένος στο δρόμο: “Ο Michael είχε βάλει τον εαυτό του σε ένα κουτί.

Κι ήταν δύσκολο για εκείνον. Πολύ δύσκολο. Όταν ο Michael έβγαινε έξω σε δευτερόλεπτα ο κόσμος σταματούσε να κάνει ό,τι έκανε. Για αυτό ξεκίνησε να μεταμφιέζεται”.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Marlon, κάποια στιγμή τον είδε σε ένα δισκοπωλείο και τον αναγνώρισε: “Περπάτησα προς το μέρος του και του ψιθύρισα στο αυτί ‘Michael τι κάνεις εδώ;’ Ήταν ντυμένος σαν άστεγος. Τα ρούχα του ήταν βρώμικα, είχε μαυρισμένα δόντια, είχε άφρο χτένισμα, τα παπούτσια του ήταν βρώμικα και το πουκάμισό του σκισμένο. Αλλά αγόραζε όλους αυτούς τους εξαιρετικούς δίσκους”

Αυτό που τον αποκάλυψε όπως θυμάται είναι τα παπούτσια του: “Του είπα ‘Michael φοράς αυτά τα παπούτσια όλη την ώρα. Είναι τα ίδια που φοράς πάνω στη σκηνή’.

Michael Jackson | Ο αδερφός του αποκαλύπτει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του βασιλιά της pop
Ο Jackie Jakcson που έδωσε μαζί τη συνέντευξη με τον αδερφό του στην Guradian δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο του αδερφού του μετά από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από υπερβολική δόση ενός φαρμάκου.

“Κάθε φορά που πάω στο Λας Βέγκας με λεωφορείο, βλέπω τον Michael δίπλα μου. Όλο του το πρόσωπο είναι σε μια γιγαντοαφίσα. Σταματώ στα φανάρια και τον ρωτάω τι κάνει”, είπε χωρίς να αναφερθεί στο ντοκιμαντέρ ‘Leaving Neverland’ στο οποίο δύο άντρες κατηγορούν τον Michael Jakcson για σεξοuαλική κακοποίησn όσο ήταν παιδιά.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα