Λύστε οριστικά το θέμα της τριχόπτωσης με μεταμόσχευση μαλλιών

Λύστε οριστικά το θέμα της τριχόπτωσης με μεταμόσχευση μαλλιών

Δώστε τέλος στο άγχος της αραίωσης των μαλλιών σας, άμεσα, χωρίς πόνο, με το λιγότερο κόστος. Όλες οι νέες τεχνικές από τον δερματολόγο Dr. Απόστολο Καραλέξη, με παγκόσμια διάκριση στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Όταν οι συντηρητικές θεραπείες δεν επαρκούν, όταν η αραίωση μαλλιών δημιουργεί έντονα ψυχολογικά προβλήματα στον πάσχοντα, τότε η μεταμόσχευση μαλλιών FUE είναι η μόνη λύση. Σημαντικό ρόλο όμως στην απόφαση για μεταμόσχευση μαλλιών παίζει η αναζήτηση κατάλληλου κέντρου με τις απαραίτητες υποδομές και εξειδικευμένου επιστήμονα που θα δώσει οριστικό τέλος στο πρόβλημά μας και θα μας δώσει τα εχέγγυα για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Για τις νέες τεχνικές πάνω στην μεταμόσχευση μαλλιών μιλάει στο Ciao magazine, ο πλέον ειδικός στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών Δερματοχειρουργός Dr. Απόστολος Καραλέξης διευθυντής της Derma Hair Clinic, με εμπειρία άνω των 20 ετών, με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ και με χιλιάδες περιστατικά εμφύτευσης μαλλιών και κυρίως με ασθενείς από Ελλάδα και εξωτερικό .
-Η Derma Hair Clinic έχει βραβευτεί τα τελευταία χρόνια ως η καλύτερη δερματολογική κλινικής στην Ελλάδα από την whatclinic.com, έναν διεθνή οργανισμό όπου χρήστες από όλον τον κόσμο μοιράζονται τις εμπειρίες τους από διάφορες κλινικές που έχουν επισκεφτεί. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό και κυρίως τί είναι αυτό που διαφοροποιεί εσάς στην Derma Hair Clinic από άλλες κλινικές εξίσου σημαντικές πάνω στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών;
H ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι αυτά που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους. Για εμάς ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Μας διαφοροποιεί το γεγονός ότι είμαστε μία προσωποκεντρική κλινική που αφιερώνουμε εξ ολοκλήρου τον χρόνο μας στον ασθενή μας από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος. Από την πρώτη ημέρα του ενημερωτικού ραντεβού και μετέπειτα σε κάθε βήμα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, έτσι ώστε ο ασθενής να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής και για το αποτέλεσμα, σε αντίθεση με άλλες κλινικές στις οποίες την μεταμόσχευση την εκτελεί παραϊατρικό προσωπικό με μη επαρκή πιστοποίηση και εκπαίδευση.
Ξεφεύγοντας από την μαζική παραγωγή, στην Derma Hair Clinic πραγματοποιούμε μία μόνο επέμβαση την ημέρα, αφιερώνοντας εξ ολοκλήρου τον χρόνο μας στον ασθενή μας. Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Derma Hair Clinic γίνονται αποκλειστικά από εμένα, καθώς και από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.
-Πόσο ανώδυνη είναι σήμερα η μεταμόσχευση μαλλιών αλλά και πόσο εφικτή για το βαλάντιο του μέσου Έλληνα σε μια εποχή οικονομικής κρίσης;
Στην Derma Hair Clinic το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών προσαρμόζεται ανάλογα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Η 100% επιτυχία είναι δεδομένη, εγγυημένη και με φυσικότατα αποτελέσματα. Αυτό πιστοποιούν τα χιλιάδες περιστατικά εμφύτευσης μαλλιών και κυρίως οι ασθενείς επισκέπτες από το εξωτερικό.
-Ποιες είναι οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών και ποια θα προτείνατε;
Υπάρχουν διάφορες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, με τη FUE και FUT να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν περισσότερο έδαφος.
-Σε τι διαφέρει η μέθοδος FUE από τη μέθοδο FUT;
Η διαφορά της FUE από τη FUT αφορά στον τρόπο αφαίρεσης των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή και στη δημιουργία ουλής. Κατά την FUT ή κατά άλλους Strip, δημιουργείται μία μόνιμη επιμήκης ουλή στη δότρια χώρα, πράγμα που δεν γίνεται στην FUE. Τα υπόλοιπα βήματα των δύο επεμβάσεων είναι ίδια.
-Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής FUE;
• αποτελεί αναίμακτη διαδικασία
• παρουσιάζει ελάχιστο έως καθόλου πόνο
• έχει σχεδόν μηδενική πιθανότητα επιπλοκών
• επιτρέπει τη λήψη τριχοθυλακίων από διάφορες περιοχές του σώματος (Body Hair Transplant)
• δεν αφήνει ουλές ή σημάδια
• έχει ήπια μετεγχειρητική πορεία
• δεν απαιτούνται ράμματα
• ταχεία επιστροφή στην καθημερινότητα και την εργασία ακόμα και την επομένη της επέμβασης
-Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα χωρίς το φόβο αραίωσης της δότριας περιοχής, διότι η συλλογή των τριχοθυλακίων γίνεται διάχυτα από όλη τη δότρια χώρα. Τα καινούργια μαλλιά είναι υγιή και δυνατά.
-Πότε μπορούμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα;
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από τον 3ο μήνα, ενώ τον 6ο μήνα το αποτέλεσμα είναι πλέον εντυπωσιακό. Το ολοκληρωτικό αποτέλεσμα είναι εμφανές από τον 9ο έως τον 12ο μήνα.
-Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE;
Άνδρες και γυναίκες μπορούν να υποβληθούν με ασφάλεια σε μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE. Εξαίρεση αποτελούν ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας.
-Θα μπορούσατε να μας υποδείξετε κάποια καινοτόμο θεραπεία πριν φτάσουμε στο τελικό στάδιο στην μεταμόσχευση μαλλιών;
Μία πολλά υποσχόμενη και καινοτόμος μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η χρήση laser LLLT (Low Level Laser Therapy). Η συγκεκριμένη αγωγή είναι εγκεκριμένη από τον FDA (Υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των Η.Π.Α.) και δεν έχει παρενέργειες. Είναι θεραπεία του μέλλοντος. Εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες με πρόσφατη απώλεια μαλλιών. Τόσο ο αριθμός των συνεδριών όσο και η διάρκεια κάθε συνεδρίας εξαρτώνται από το μέγεθος του προβλήματος. Η κάθε συνεδρία διαρκεί κατά μέσο όρο 15-30 λεπτά.

Συνέντευξη στη Νίκη Μουσαμά

Dr. Απόστολος Καραλέξης MD
Δερματολόγος
Derma Hair Clinic


iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία