Λουκία Παπαδάκη: «Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες»

Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και μίλησε για τις «αγένειες» των θεατών, τις προσκλήσεις αλλά και τα ελαττώματα κάθε συνεργασίας.

Λουκία Παπαδάκη: «Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες»

«Μισώ θανασίμως τη στιγμή που θα χτυπήσει το κινητό ενός θεατή. Ακόμα και αρχηγοί κρατών, όταν μπαίνουν σε μια παράσταση ή παρακολουθούν μια εκδήλωση, τα κινητά τους δεν βροντάνε ούτε ασχολούνται μαζί τους.

Απλώς εδώ θέλω να μου επιτραπεί μια επισήμανση. Υπάρχει αυτή η συνήθεια της δωροθεσίας, των προσκλήσεων για τις παραστάσεις, όταν κάτι δεν το πληρώνεις, δεν το σέβεσαι. Είναι το εισόδημα μας.

Πληρώνει τους ανθρώπους, τους συνεργάτες, την παραγωγή, τον χώρο, τους λογαριασμούς. Δηλαδή πραγματικά προτιμούμε να έχουμε αντί 150… 30 εισιτήρια».

«Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες. Είμαστε επαγγελματίες. Έχω παίξει άρρωστη, έχω παίξει λυπημένη, έχω παίξει πάρα πολύ χαρούμενη που και αυτό είναι μια ακραία κατάσταση».

«Δεν έχω περάσει άσχημα σε θεατρική σεζόν. Τυγχάνει να μην έχω ανταλλάξει μισή στραβή κουβέντα με συνάδελφο και συνεργάτη ποτέ.

Ας μου εξηγήσει κάποιον έναν λόγο για τον οποίο θα γυρίσω τη ζωή μου πάνω κάτω για έξι μήνες και δεν θα είμαι κάτω. Το βρίσκω διεστραμμένο, είναι τρελό δηλαδή να μην είμαστε καλά.

Βεβαίως υπάρχουν ελλατώματα αλλά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε αν δεν είμαστε στιβαροί με τον εαυτό μας, ανοιχτοί και ελαστικοί».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία