Λούκας Γιώρκας: αυτή είναι η γυναίκα που τον ντύνει γαμπρό

Ο Λούκας Γιώρκας φαίνεται πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

O τραγουδιστής ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2011 ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την «Real Life» το Πάσχα, το ζευγάρι βρέθηκε στη γενέτειρα της δικηγόρου στο Διδυμότειχο, όπου ο Λούκας Γιώρκας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Η 27χρονη Βασιλική εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που καλύπτει κάθε χιλιομετρική απόσταση.

«Χωρίς έρωτα δεν ζω»

«Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία