Η Ιωάννα Πηλιχού σε απίστευτα τρυφερό τετ α τετ-Τα φιλιά έδιναν κι έπαιρναν!

Είναι ταλαντούχα, έχει φανατικούς θαυμαστές και όλοι μας την έχουμε συνδυάσει με την αγαπημένη και εναλλακτική Εύα από την οικογένεια Μαυροτσούκαλων. Φυσικά και αναφερόμαστε στην λατρεμένη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί”, όπου σίγουρα όλοι μας θυμόμαστε την Ιωάννα Πηλιχού, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, την Εύη Δαέλη, τον Άρη Τσάπη και τον μικρό Σάββα Σαλίπα.

Η Ιωάννα έχει μεγαλώσει στο Αλιβέρι Ευβοίας. Αποφοίτησε από το Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και από το Πανεπιστημίου Μακεδονίας του τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών.

Εκτός από ελληνικά, μιλάει συνολικά και άλλες έξι γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα και Αραβικά!

ιωαννα πηλιχου,ιωαννα πηλιχου,ιωαννα πηλιχου ηλικια,ιωαννα πηλιχου παιδι,ιωαννα πηλιχου σχεση,ιωαννα πηλιχου γαμοσ,ιωαννα πηλιχου instagram,ιωαννα πηλιχου κιλα,ιωαννα πηλιχου υψοσ

Η Ιωάννα Πηλιχού επίσης έχει κάνει TAE-KWO-DO και χόρευε ως Cheerleader για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Η νεαρή ηθοποιός λατρεύει τα ζώα και αυτό φαίνεται και στην αγάπη που έχει για την γατούλα της!

Δες και θα καταλάβεις…Μας έκαναν να λιώσουμε!

[/video]

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία