«Λέω, το παιδί μου;» Η Μενεγάκη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει με την κόρη της, Λάουρα

Τη μόνιμη σκέψη που βασανίζει το μυαλό της το τελευταίο διάστημα αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Με αφορμή το γράμμα της Ελένης Πετρουλάκη στην κόρη της, που έγινε 18 χρονών, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις για την κόρη της, Λάουρα, η οποία ενηλικιώνεται τον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως παρότι και ο γιος της έχει ενηλικιωθεί, ακόμα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά.

«Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της, που γίνεται 18 χρονών. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτή τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου