Λένα Δροσάκη για απολογία Φιλιππίδη: Είναι ένα ιερό συμβάν ανά τους αιώνες και θα το σεβαστούμε όλοι μας

Η Λένα Δροσάκη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τη φωτογραφία που τη δείχνει χέρι-χέρι, έξω από το δικαστήριο με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», η Λένα Δροσάκη δήλωσε πως η εικόνα αυτή πρέπει να υπενθυμίζει στον κόσμο πως πρέπει να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλο.

«Η άφιξη των τριών μας ήταν πράγματι μια εικόνα που κι εγώ όταν την είδα, είπα ότι θα ήθελα οι άνθρωποι να είμαστε μια γροθιά, ο ένας δίπλα στον άλλο, σε κάθε δύσκολη στιγμή», ανέφερε.

Όσο για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός σχολίασε: «Η απολογία ανά τους αιώνες είναι ένα ιερό συμβάν και θα το σεβαστούμε όλοι μας». Τέλος, δήλωσε: «Φαντάζομαι πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ένιωσε λύτρωση».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)