Λευτέρης Λαζάρου: Επιστρέφει στην tv μετά το Masterchef

O Λευτέρης Λαζάρου επιστρέφει στην tv; H  είδηση ότι θα βαλει ξανά τον σκούφο του και θα τον βλέπουμε και πάλι στους δέκτες μας έκανε πολλούς να χαρούν.

Ο διακεκριμένος σεφ που γνωρίσαμε μέσα από τον πρωτο κύκλο του masterchef είχε κάνει και στο παρελθόν συζήτησε με το Mega για δική του εκπομπή αλλά λίγο πριν τισ υπογραφές οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Youfly o Λευτέρης Λαζάρου φοράει ξανά τον σκούφο του και επιστρέφει δριμύτερος στους δέκτες μας, υποσχόμενος να μας χαρίσει ένα ιδιαίτερο γαστριμαργικό ταξίδι, το οποίο εννοείται πως θα φέρει την δική του ξεχωριστή σφραγίδα.

Ο Λευτέρης Λαζάρου στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου στο OPEN
Ο γνωστός chef βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με τους ανθρώπους του Open προκειμένου να αναλάβει τη δική του καθημερινή στήλη στη νέα υποδημιουργία εκπομπή της Ίνας Ταράντου.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Λαζάρου είναι κυρίως γνωστός ως ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin και ως ένας από τους κριτές στις πρώτες δύο σεζόν του δημοφιλούς τηλεοπτικού διαγωνισμού Masterchef.

Ειδικεύεται στην μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα και συγκεκριμένα στα θαλασσινά, ενώ θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και βραβευμένους Έλληνες μάγειρες.

Ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στους δημοσιογράφους για το Master Chef

αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι το ριάλιτι μαγειρικής πλέον έχει πάψει να είναι διαγωνιστικό

“Όχι, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση για διαγωνισμό μαγειρικής. Μπορώ να σας πω ότι δεν έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω γι’

αυτό που λέτε, αλλά δεν έχω χρόνο να το δω και να το παρακολουθήσω.

Ένα MasterChef, έτσι όπως το κάναμε εμείς τότε, που ήταν διαγωνισμός, ίσως να το έκανα ξανά.

Τώρα, δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Θεωρώ πως δεν είναι ένας διαγωνισμός σαν αυτόν που ξεκινήσαμε εμείς και γι’ αυτό και άφησε πίσω του αυτός ο διαγωνισμός ένα μεγάλο αποτύπωμα”

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία