Λευκό Μανικιούρ: 6 κορυφαία σχέδια που κάνουν θραύση στο Instagram

Το λευκό χρώμα στο μανικιούρ μας θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό, σίγουρα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι ένα χρώμα κομψό, μίνιμαλ, που αποπνέει καθαρότητα

Λευκό Μανικιούρ: 6 κορυφαία σχέδια που κάνουν θραύση στο Instagram

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο πιο απαλά και χαρούμενα χρώματα βερνικιών χρησιμοποιούμε. Σε προηγούμενο θέμα είχαμε μιλήσει για το ροζ μανικιούρ.

Σήμερα, θα μιλήσουμε για ένα βερνίκι το οποίο είναι φωτεινό, μίνιμαλ, κομψό και πάνω από όλα μας αποπνέει καθαρότητα.

Ο λόγος για το λευκό μανικιούρ.

Το οποίο είναι ότι πρέπει τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι.

Ήδη, η Τζένιφερ Λόπερ «ψηφίζει» το λευκό μανικιούρ καθώς το έχει εφαρμόσει πάνω στα νύχια της .

Είναι ένα χρώμα πολύ βολικό καθώς ταιριάζει με όλα τα σχήματα των νυχιών αλλά και με άπειρα σχέδια πάνω σε αυτά.

Παρακάτω, μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για το επόμενό σου μανικιούρ, με πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα.

Ροζ νύχια: Το κυρίαρχο χρώμα της άνοιξης – Οι τέσσερις κορυφαίες προτάσεις

Ένα χρώμα girly, δροσερό που αποπνέει καθαρότητα, αυτό είναι το χρώμα που θα κάνει πάταγο την άνοιξη. Ο λόγος για το ροζ.

Και ποια γυναίκα δεν έχει περιποιημένα νύχια; Σχεδόν όλες! Ίσα ίσα που τα άκρα των χεριών μας όταν είναι περιποιημένα δείχνουν αλλιώς, καθαρά και κομψά.

Σήμερα, θα δούμε ένα χρώμα το οποίο είναι ότι πρέπει για την άνοιξη. Το χρώμα λοιπόν, που θα κάνει πάταγο την άνοιξη είναι το ροζ.

Ένα χρώμα, girly, δροσερό που αποπνέει καθαρότητα.

Οι αποχρώσεις του ροζ

Οι αποχρώσεις του ροζ είναι πολλές, σου προτείνω να δοκιμάσεις μια απαλή απόχρωση. Μπορείς να δοκιμάσεις ενα romantic, κουφετί ή ακόμα μπορείς να… ανακατεύσεις δυο αποχρώσεις του ροζ και να βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Το σχήμα

Το τετράγωνο είναι κλασσική αξία και ειδικά όταν θέλεις να κάνεις γαλλικό μανικιούρ. Φέτος βέβαια, είναι αρκετά στη μόδα το στρογγυλό σχήμα και το αμυγδαλωτό (δείτε τη συνέχεια εδώ).

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία