Λατρεύεις τα skinny τζιν; Δες για τι πρόβλημα δημιουργούν στην υγεία σου-Άλλαξέ τα αμέσως!

Σεζόν μετά τη σεζόν, οι fashionistas αγωνίζονται να αφήσουν τα skinny τζιν τους πίσω. Φαίνονται υπέροχα, αλλά μπορεί να είναι κακά για την υγεία σας. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να προκαλέσουν πόνο στην πλάτη. Παρακολουθήστε το βίντεο ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα!

Μια μελέτη που διεξήχθη από την British Chiropractic Association δήλωσε ότι τα skinny τζιν μειώνουν τις κινήσεις του σώματος , ειδικά στο γόνατο και τους γοφούς.

Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι ανέφεραν υψηλότερες περιπτώσεις πόνου στην πλάτη , προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος, βλάβη στα νεύρα και μυϊκές πιέσεις.

Τα άτομα με λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος δεν πρέπει να φορούν τέτοια τζιν, καθώς περιορίζουν τις κινήσεις του σώματος και μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω ενόχληση.

Τα skinny τζιν δεν είναι τα μόνα μοντέρνα τζιν που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πόνο στην πλάτη – ψηλοτάκουνα παπούτσια, τσάντες ώμου και υπερμεγέθη παλτά μπορεί να είναι εξίσου επιβλαβή.

 

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα