Λάρισα: Συνοδός ασθενή έβρισε και πλάκωσε στο ξύλο γιατρούς – Ένας τραυματίας από τη μανία της

Λάρισα: Σκηνές… απείρου κάλους δημιουργήθηκαν την Τρίτη [12/7] στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο της περιοχής, καθώς συνοδός ασθενή άρχισε να ξυλοκοπεί και να απειλεί τους γιατρούς

Σκηνές… απείρου κάλους δημιουργήθηκαν την Τρίτη [12/7] στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο της περιοχής, καθώς συνοδός ασθενή άρχισε να ξυλοκοπεί και να απειλεί τους γιατρούς, ενώ οι φωνές της ακούγονταν σε όλο το χώρο.

Το απαράδεκτο αυτό περιστατικό, όπως αναφέρει το larissanet.gr σημειώθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου της Λάρισας, και αφού οι γιατροί της Ορθοπεδικής είχαν ολοκληρώσει τη θεραπεία του ασθενή. Ο συνοδός, χωρίς να διευκρινίζεται στην ανακοίνωσή τους, άρχισε να βρίζει, να απειλεί και να ξυλοκοπά τους γιατρούς. Από την επίθεση τραυματίστηκε και ένας γιατρός.

«Καλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες Διοικητικές και Νομικές ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση , περιφρούρησή και προστασία των Ιατρών της Ορθοπεδικής που δέχτηκαν την επίθεση (έχει κατατεθεί αίτημα από την ΕΙΝΚΥΛ)» αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης, που ζητά μέτρα για να εφημερεύουν με ασφάλεια οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το περιστατικό:

«Το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΛ καταδικάζει την άνανδρη και αναίτια επίθεση που δέχτηκαν Ιατροί της Ορθοπεδικής στο ΤΕΠ το βράδυ στις 12/4 , από συνοδό ασθενούς έπειτα μάλιστα από επιτυχημένη θεραπευτική παρέμβαση των Ιατρών.

Η άσκηση βίας, η εξύβριση και οι απειλές από τον συνοδό του ασθενούς αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία και επαγγελματισμό από τους Ιατρούς της Ορθοπεδικής παρά τον τραυματισμό ενός Ιατρού.

Καλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες Διοικητικές και Νομικές ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση , περιφρούρησή και προστασία των Ιατρών της Ορθοπεδικής που δέχτηκαν την επίθεση (έχει κατατεθεί αίτημα από την ΕΙΝΚΥΛ).

Η Διοίκηση να πάρει όλα τα μέτρα ώστε να εφημερεύουν με ασφάλεια οι Ιατροί και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι Ιατροί που δέχτηκαν την επίθεση παρά την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση συνέχισαν να εξετάζουν και να θεραπεύουν ασθενείς έως το πρωί της άλλης μέρας».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα