Λάουρα Νάργες στο γυμναστήριο, 4 μήνες μετά τη γέννα: «Πηγαίνει λίγο καλύτερα»

Η Λάουρα Νάργες ζει μερικές από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της, καθώς πριν τέσσερις μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα!

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή και την φροντίδα του γιου της. Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες, η Λάουρα Νάργες θέλει να δώσει προτεραιότητα και στον εαυτό της και γι’ αυτό τον λόγο ξεκίνησε διατροφή αλλά και γυμναστική.

Το απόγευμα της Τρίτης, η Λάουρα Νάργες μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία από το γυμναστήριο δείχνοντας μας την πρόοδο που έχει κάνει τις τελευταίες εβδομάδες!

«Πηγαίνει λίγο καλύτερα μέρα με τη μέρα» σημείωσε στα Instagram Stories της.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου