Λαμία: Διάρρηξη καταστήματος στο κέντρο της πόλης

Λαμία: Έκλεψαν 15 ευρώ και δύο ναργιλέδες και προκάλεσαν ζημιά εκατοντάδων

Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, οι κλέφτες ξαναχτύπησαν στο κέντρο της Λαμίας βάζοντας στόχο κατάστημα στην πλατεία Διάκου.

Ξημερώματα Κυριακής (27/11) άγνωστοι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία και εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος με σκοπό την κλοπή. Τελικά η λεία τους υπολογίζεται στα 10-15 ευρώ αλλά και δύο ναργιλέδες, ωστόσο η ζημιά που προκάλεσαν στην επιχείρηση μεταφράζεται σε πολλές εκατοντάδες ευρώ.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα γίνεται στόχος κλεφτών, παρά το γεγονός ότι είναι σε κεντρικότατο σημείο και η αστυνομία περνά συχνά από κει.

«Το θράσος όμως των συγκεκριμένων προσώπων σε συνδυασμό με την ατιμωρησία που υπάρχει στην περίπτωση μικροκλοπών τους επιτρέπει να ξαναδοκιμάσουν», ανέφερε κάτοικος της συγκεκριμένης γειτονιάς που ζει και εκείνος με την αγωνία μην ξυπνήσει κάποια μέρα και δει και τη δική του βιτρίνα κατεβασμένη…

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα