Λάκης Λαζόπουλος: Συγκινεί με την ανάρτησή του για την σύζυγό του Τασούλα

Η απώλεια αυτή στοίχισε πολύ στον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος μάλιστα της αφιέρωσε και το πρώτο του βιβλίο.

Με αφορμή λοιπόν τα τρία χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης του Τασούλας, ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media κάποιες φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί στο παρελθόν σε κάποιες καλοκαιρινές τους διακοπές.

«20 Αυγούστου κάποτε…» έγραψε λιτά ο καλλιτέχνης δημοσιεύοντας δυο εικόνες από εκείνον και την αγαπημένη του σύζυγο στην παραλία.

Λάκης Λαζόπουλος: Με την Τασούλα δεν χωρίσαμε ποτέ

«Με την Τασούλα δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον, αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό”. Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στην Αννίτα Πάνια αναφέρεται στην σύζυγό του, Τασούλα που έχει φύγει από τη ζωή μιλώντας για το πως έζησαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας. “Κατά περιόδους απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε ποτέ. Περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι αλλά με την κατανόηση ότι δε μπορώ να βρω έναν άλλο άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα”. Εν.ψ συνεχίζοντασ αποκαλύπτει “Νομίζω ότι αυτά που είχα που είχα και μπορούσα να δώσω, και παραπάνω από αυτά που μπορούσα της τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως αυτό τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από εμένα. Το όνειρό της, όπως το είχε φανταστεί, σίγουρα δεν της το έδωσα εγώ».

Λάκης Λαζόπουλος: η άλλη ζωή μετά το Άγιο Όρος

Ο Λάκης Λαζόπουλος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην τελική του ανάρρωση από τον κορονοϊό που του χτύπησε την πόρτα. Όπως έχει κάνει σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Περιμένει στωικά και με ηρεμία να περάσει και αυτό. Πέρασαν τόσα και τόσα τα τελευταία χρόνια στη ζωή του που ανατράπηκε από πάνω έως κάτω.

Λάκης Λαζόπουλος: η άλλη ζωή μετά το Άγιο Όρος.

Η απώλεια της Σταυρούλας φυσικά ήταν το κορυφαίο πλήγμα. Πολύ μεγαλύτερο από το κόστος για την στήριξή του, στις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που του στοίχισε στη δημοφιλία του. Πράγμα που το ξέρει και ο ίδιος ξεκάθαρα. Όπως αναφέρει φυσικά την πάτησε όπως οι περισσότεροι Έλληνες. Καθώς για μια ακόμα φορά είδε με ρομαντική ματιά την πλευρά της πολιτικής και εκτέθηκε. Όχι όμως ανεπανόρθωτα.

Όπως και να έχει η ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η περιπέτεια υγείας που είχε με την θρόμβωση που τον ταλαιπώρησε καιρό αλλά ακόμα περισσότερο ρόλο έπαιξαν οι επισκέψεις του στο Περιβόλι της Παναγίας, όπως ονομάζουν εκείνοι που ξέρουν τα Άγια χώματα του Άγιου Όρους. Εκεί βρήκε την ηρεμία και τον εαυτό του πέρα από τις συνομιλίες με τους ανθρώπους και πέρα από τον γέροντα που γνώρισε και που μοιράστηκε μαζί του, τις πολύτιμες γνώσεις του, αλλά και που τον συμβούλεψε για διάφορα. Μετά από αυτή την επίσκεψη του, ένας άλλος Λάκης, ήρεμος, πράος κατέβηκε στην Αθήνα παίρνοντας αποφάσεις και γυρνώντας σελίδα στην ζωή του…

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία