Κρήτη: Στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες του ξυλοδαρμού των Γερμανών τουριστών

Κρήτη: Στη σύλληψη των δύο ατόμων που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο Κρήτης, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του του νησιού

Στη σύλληψη των δύο ατόμων που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο Κρήτης, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του του νησιού. Οι δύο δράστες 38 και 36 ετών κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, που αποτελεί κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο».

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) August 23, 2022

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη όταν οι τουρίστες προσπέρασαν με το αυτοκίνητό τους το αγροτικό όχημα και οι δράστες, θεώρησαν ότι τους υποτίμησαν και τους πρόσβαλαν. Ξεκίνησαν να κυνηγούν το αυτοκίνητο των τουριστών, το εμβόλισαν και πληροφορίες αναφέρουν ότι έβγαλαν ακόμη και μαχαίρι. Ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και εκδόθηκε σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης.

pagenews.gr

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα