Κρήτη: Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες

Κρήτη: Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης των δύο Κρητικών με τους τουρίστες από τη Γερμανία στον Μυλοπόταμο

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης των δύο Κρητικών με τους τουρίστες από τη Γερμανία στον Μυλοπόταμο, με μια… αστεία αφορμή, δηλαδή για μια προσπέραση στον δρόμο.

Στο βίντεο της ΕΡΤ φαίνεται πως το όχημα των Κρητικών προσπάθησε να εμποδίσει το αυτοκίνητο των Γερμανών και πως, όταν προσπάθησαν να το αποφύγουν, εκείνο τούς εμβόλισε με δύναμη με την όπισθεν, με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου των τουριστών.

Στο τέλος, οι Γερμανοί φαίνονται ότι ξεφεύγουν, ενώ οι περαστικοί επεμβαίνουν για να σταματήσει το αγροτικό την τρελή πορεία του.

Το χρονικό του επεισοδίου

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αστυνομικοί, το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι Γερμανοί τουρίστες έκαναν σήμα να σταματήσει το αυτοκίνητο των Κρητικών και, αφού σταμάτησε μπροστά στο δικό τους όχημα, ο οδηγός πήγε με το αυτοκίνητο στο πλάι για να ζητήσει τα στοιχεία τους από το παράθυρο.

Τότε, ο Κρητικός οδηγός κατέβηκε γρήγορα και χτύπησε τον έναν τουρίστα από το ανοιχτό παράθυρο, στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πρώτος ο συνοδηγός του αυτοκινήτου των Κρητικών χτύπησε τον έναν Γερμανό και τότε κατέβηκε από το όχημα των τουριστών ο αδελφός του και χτύπησε τον Κρητικό οδηγό.

Στη συνέχεια, στον καβγά ενεπλάκη και ο συνοδηγός του οχήματος των Κρητικών, αφού κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος των Γερμανών.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο καβγάς, ο οδηγός του οχήματος των Κρητικών πήγε στο αυτοκίνητο και πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι. Αφού απείλησε τους Γερμανούς, εκείνοι έφυγαν, φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Ακολούθησε καταδίωξη από τους κατηγορούμενος, που, σύμφωνα με τη δικογραφία, επιχείρησαν να τους βγάλουν εκτός δρόμου, χτυπώντας το αυτοκίνητό τους από πίσω.

Όταν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έφτασε στον Δήμο Μυλοποτάμου, ο οδηγός του ΙΧΦ προσπέρασε το αυτοκίνητο των παθόντων, τους έκλεισε τον δρόμο και, κάνοντας όπισθεν, συνέχισε να χτυπάει το αυτοκίνητό τους από μπροστά, ώσπου παρευρισκόμενοι στο σημείο πολίτες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αυτοκίνητο των παθόντων, οι οποίοι μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο τους, από όπου ενημέρωσαν την αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα