Κρήτη: Μαχαίρωσαν Σύρο έξω από μπαρ – Γιατί κατηγορεί την ιδιοκτήτρια μπαρ!

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι ο υπήκοος Συρίας δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει ήδη λάβει εξιτήριο, ενώ για το συμβάν είναι σε εξέλιξη προανάκριση από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

Ένας 23 χρονος με καταγωγή από τη Συρία βρέθηκε μαχαιρωμένος χθες τα ξημερώματα στο κέντρο των Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταναλώσει ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, γεγονός που τον οδήγησε να εμπλακεί σε καυγά με την ιδιοκτήτρια του μπαρ -την οποία κατονομάζει ως δράστιδα- και άλλα δύο άτομα, ενώ -άγνωστο πώς- βγήκαν τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι ο υπήκοος Συρίας δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει ήδη λάβει εξιτήριο, ενώ για το συμβάν είναι σε εξέλιξη προανάκριση από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, καθώς τραυματίας και ιδιοκτήτρια αλληλομηνύθηκαν για επίθεση, για απειλές και εξύβριση.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα