ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ: Η Κατερίνα Δαλάκα σε ΝΕΑ φωτογράφιση που θα αφήσει ιστορία-Φοράει μόνο…Κάγκελο ο Ατακάν!

Κατερίνα Δαλάκα. Ένα όνομα, μία ιστορία. Αυτό το κορίτσι έχει γίνει πια ένας θρύλος. Δεν είναι απλά η νικήτρια του Survivor 3, ούτε η πρωταθλήτρια μετ’ εμποδίων. Είναι η αγαπημένη και λατρεμένη αθλήτρια του κοινού. Ο κόσμος και δεν εννοούμε μόνο τον ελληνικό, αλλά και τον τούρκικο, την θαυμάζει σε σημείο λατρείας.

Στο Instagram υπάρχει φρενίτιδα με τους fanpage λογαριασμούς, όπου καθημερινά υμνούν την ηρωίδα τους! Εδώ που τα λέμε δεν έχουν και άδικο. Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι που προκαλεί θαυμασμό και με την εμφάνιση, αλλά κυρίως με τον χαρακτήρα, το ήθος και την γενικότερη στάση της απέναντι σε ορισμένα θέματα. Δεν είναι μια συνηθισμένη κοπέλα, είναι πολεμίστρια, είναι Survivor!

Δείτε τη νέα της φωτογράφιση που ετοιμάζεται και φοράει μόνο ένα λευκό κορμάκι!

Θαύμασέ την ακόμα μια φορά!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου