ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ: Δείτε την Κατερίνα Δαλάκα σε τρυφερές στιγμές με ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ τραγουδιστή-Τι έχουμε εδώ;

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά από το παιχνίδι επιβίωσης και τις καλοκαιρινές της περιπέτειες, προσπαθεί να επανέλθει στις παλιές της συνήθειες. Προπονήσεις, βόλτες, υποχρεώσεις και γενικά στη ρουτίνα της Αθήνας. Η νικήτρια του Survivor είναι πολύ συνειδητοποιημένη όσο αναφορά το τι πρέπει να κάνει, θέτει στόχους και…….

παλεύει γι’ αυτούς μέχρι να τους πετύχει. Έχει έναν αξιοζήλευτο χαρακτήρα, που διακατέχεται από τόλμη, πάθος, προσήλωση και τεράστια θέληση. Όλα αυτά την κάνουν να βρίσκεται πάντα στην κορυφή. Αποτελεί πρότυπο για πολλούς και κυρίως το πιο σημαντικό είναι ότι προάγει τον αθλητισμό.

Η Κατερίνα έχει επίσης και μία άλλη αγάπη. Το αγαπημένο της συγκρότημα είναι οι Μέλισσες. Είναι γνωστό σε όλους αυτό, αφού τραγουδάει τραγούδια τους σε πολλές περιστάσεις. Την βλέπουμε λοιπόν να φωτογραφίζεται με τον Χρήστο Μάστορα, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος.

Δείτε τους:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου