Κούγιας για Πισπιρίγκου: “Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα”

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Αθώα υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ο νέος της δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε επεσήμανε πως νιώθει αηδιασμένος από τα όσα έγιναν σε βάρος της το τελευταίο χρονικό διάστημα

Αθώα υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ο νέος της δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε επεσήμανε πως νιώθει αηδιασμένος από τα όσα έγιναν σε βάρος της το τελευταίο χρονικό διάστημα και μάλιστα τονίζει πως υπάρχει πρωτοφανή προανακριτική – αστυνομική προκατάληψη.

Ήδη οργανώνει μαζί της, την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει, λίγο πριν η 33χρονη απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Το έντονο παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, οι αντιδράσεις της συνεργασίας, μαζί με τις εκτιμήσεις για τις εξελίξεις που αναμένονται κρατούν το πολύκροτο θέμα ψηλά στην επικαιρότητα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε τον Αλέξη Κούγια από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του γνωστού ποινικολόγου είχε συζητηθεί και με τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν η υπόθεση είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις – με τον 30χρονο πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών να εκφράζει επιφυλάξεις και να μην προχωρά η συνεργασία. Οι κρούσεις συνεχίστηκαν και τελικά ο Αλέξης Κούγιας δέχτηκε χθες να αναλάβει με το δικηγορικό του γραφείο, την καυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε πρόβλημα από τη συνεργασία της, με τον Όθων Παπαδόπουλο. Ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από τους χειρισμούς και τις δηλώσεις που έκανε, όταν η ίδια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ο Αλέξης Κούγιας όμως, την έκανε να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια και κοντά του, αισιοδοξεί πως θα ανοίξει για την ίδια ο δρόμος της αποφυλάκισης.

Ο κύριος Κούγιας σε νέες του δηλώσεις στο flamis.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα” και συμπλήρωσε πως “έχω αηδιάσει με όσα έγιναν σε βάρος της 33χρονης μητέρας των 3 κοριτσιών. Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως μετά το χειρουργείο που έκανε είχε τον χρόνο και διάβασε όλη την δικογραφία. Είπε επίσης πως εδώ και 3 μήνες συζητά με μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, όμως αν δεν διάβαζε την δικογραφία και τα στοιχεία που υπήρχαν, δεν θα μπορούσε να απαντήσει θετικά. Στην ανακοίνωση του Δικηγορικού του γραφείου η οποία εκδόθηκε χθες το απόγευμα γίνεται λόγος για «πρωτοφανή προανακριτική – αστυνομική προκατάληψη» και «χωροφυλακιστική» προσέγγιση στοιχείων της δικογραφίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα