Κοστίζει όσο ένα αμάξι: Αυτό είναι το κοστούμι που φόρεσε ο Παύλος στην κηδεία του τέως-Η ειδική παραγγελία και ο συμβολισμός

Στην σημερινή εκπομπή 19/1 Το Πρωινό, σχολιάστηκε το ρεπορτάζ που αναφέρει το κοστούμι που φορούσε ο Παύλος στην κηδεία του πατέρα του. Όπως ανέφεραν, ήταν ραμμένο πάνω του από Έλληνα ράφτη και κόστιζε 5000 ευρώ και το ύφασμα του ήταν άριστης ποιότητας.

Παύλος: Το πανάκριβο κουστούμι για την τελετή

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει ένα μαγαζί που λέγεται Mah Jong, είναι από τα καλύτερα μαγαζιά με ρούχα στην Αθήνα και στη Μύκονο. Είναι ένα μαγαζί στο κέντρο του Κολωνακίου, στο οποίο ράφτηκε ο Παύλος. Είναι ελληνικής ραφής από Έλληνα ράφτη. Στοίχησε περίπου 5.000 ευρώ.

Την ώρα που τον έραβε ήταν προσοχή ο Παύλος και για να σπάσει ο πάγος του είπε ότι ακόμα και οι βασιλείς κάθονται όρθιοι στους ράφτες τους. Ήταν πολύ φιλικός και πλήρωσε κανονικά. Είναι μάρκας Kiton το ύφασμα του κοστουμιού, από τα πιο ακριβά και καλύτερα στον κόσμο».

Παύλος: Δείτε φωτογραφίες

stigmiotypo othonis 2023 01 19 180127 stigmiotypo othonis 2023 01 19 180145

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου