Κώστα Σπυρόπουλος: Με νέα εξώδικα στα μέσα τρέχει και δεν φτάνει τα σκάνδαλα γύρω από το όνομά του!

Εξώδικα στα μέσα ενημέρωσης μοιράζει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Σπυρόπουλος, καλώντας τα, ουσιαστικά να κλείσουν μάτια και αυτιά στις καταγγελίες σε βάρος του, που επώνυμα διατυπώνονται από συναδέλφους του. Ο κ.Σπυρόπουλος, με το εξώδικό του που κοινοποιήθηκε και στα μέσα ενημέρωσης καταλογίζει παραβίαση των δικαιωμάτων του.

Μάλιστα αξιώνει να μη γίνεται καμία αναφορά στο όνομά του, αλλά και να «κατέβουν» τα ρεπορτάζ που αφορούν τις καταγγελίες σε βάρος του. Στο εξώδικό του, μάλιστα, υποστηρίζει ότι μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών δέχεται απειλές ακόμη και για τη ζωή του.

κώστας σπυρόπουλος, κώστας σπυρόπουλος χριστίνα πολίτη, κώστας σπυρόπουλος αλίκη βουγιουκλάκη, κώστας σπυρόπουλος παιδιά, κώστας σπυρόπουλος παδιά, κώστας σπυρόπουλος γάμος, κώστας σπυρόπουλος γονείας,κώστας σπυρόπουλος ηλικία, κώστας σπυρόπουλος σχέση, κώστας σπυρόπουλος βικιπαίδεια, κώστας σπυρόπουλος βουγιουκλάκη

Αγγελική Λάμπρη: Μιλάει ξεκάθαρα για το περιστατικό με τον Σπυρόπουλο και τον τρόμο που ένιωσε μαζί του!

Η πασίγνωστη ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη διηγήθηκε με μεγάλο θάρρος τα γεγονότα που συνέβησαν με τον Κώστα Σπυρόπουλο και για πιο λόγω κατέληξε να καταγγείλει τον ηθοποιό-σκηνοθέτη. Τα όσα έζησε στα χέρια του ήταν τραγικά και έχουν μείνει ανεξίτηλα στην μνήμη της έως και σήμερα…

Στο γνωστό θέμα που ήδη έχουν καταγγείλει, αναφέρθηκαν εκ νέου σήμερα η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, καταθέτοντας τις προσωπικές τους μαρτυρίες σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Σύμφωνα με τις δύο ηθοποιούς, από την Παρασκευή (την ημέρα που μαζί με τη Λουκία Μιχαλά προχώρησαν στη δημόσια καταγγελία) μέχρι σήμερα συνολικά 14 γυναίκες καταγγέλλουν το ίδιο πρόσωπο για σεξουαλική παρενόχληση, με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο, από το 1993 μέχρι το 2005.

Όπως λοιπόν δήλωσε η Αγγελική στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ, ο Κώστα Σπυρόπουλος σε οντισιόν που την κάλεσε ώστε να επιλεγεί για μία παράσταση εκείνος αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια της, ενώ εκείνη τον παρακαλούσε να ξεκλειδώσει την πόρτα και να την αφήσει να φύγει γιατί δεν άντεχε άλλο!

 

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)