Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποχώρησε οριστικά από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή με την Σίσσυ Χρηστίδου ανακοινώνοντας ότι θα φύγει εκτός Ελλάδος.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποχώρησε οριστικά από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή της σίσσυς Χρηστίδου αφού θα πάρει μέρος στο reality Asia Express που θα μεταδίδεται από την συχνότητα του Star.

H Σισσυ Χρηστίδου μίλησε με λόγια συγκίνησης και αγάπης για την απόφασή του συνεργάτη της να αποχωρήσει σχεδόν στη μέση της σεζόν και να πάρει μέρος σε μία άλλη εκπομπή ενός άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον τρόπο της ανακοίνωσε ότι δεν θα ξανασυνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο βασάλο αποχαιρετώντας τον οριστικά από την τηλεοπτική παρέα της εκπομπής  Χαμόγελα και πάλι

«Ο Κωνσταντίνος νιώθει πολύ άβολα με όλο αυτό και γενικότερα είναι ένας άνθρωπος που όταν συζητάμε κάτι συναισθηματικό, κάνει χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή και πηγαίνει σε κάτι που θέλει να κάνει πάρα πολύ, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει, γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά. Οπότε αυτό θα γίνει κι αυτή είναι η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή. Όμως είναι τέσσερα χρόνια αυτά και είναι πάρα πολλά! Για εμάς όντως κλείνει ένας κύκλος που δε θα είναι ποτέ ο ίδιος γιατί αλλάζει χωρίς τον Κωνσταντίνο.

Σ’ αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κυρίως για τη φιλία σου”.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε το λόγο και ευχαρίστησε την Σίσσυ Χρηστίδου και όλους τους συνεργάτες για την κοινή τηλεοπτική πορεία τα τελευταία χρόνια.

«Τέσσερα χρόνια είναι πολλά όντως, και σε νιώθω οικογένεια και όχι συνεργάτιδα. Κάναμε διακοπές, γελάσαμε, στενοχωρηθήκαμε, εγώ νευρίασα, ευχαριστώ για την υπομονή σου και για όλα αυτά. Όποιος έρχεται δίπλα σου, παίρνει πολλά από εσένα και δεν το λέω για να σε καλοπιάσω ή για δημόσιες σχέσεις. Το λέω με ειλικρίνεια. Σ’ αγαπώ».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία