Κωνσταντίνος Παντελίδης – Η πρώτη δήλωση μετά το εγκεφαλικό του πατέρα του

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε μάλιστα ο γιος του, Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του πατέρα του εξακολουθεί να είναι σοβαρή.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Παντελίδης τις τελευταίες ημέρες δεν εμφανίζεται μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη, καθώς βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου