Κωνσταντίνος Κουφός: Γιατί αρνείται να πει δημόσια το όνομα του παιδιού του

Ο Κωνσταντίνος Κουφός αποκάλυψε ότι παντρεύεται την κοπέλα που γνώρισε σε ένα από τα video clip του το 2015.

Ο τραγουδιστής μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή στο γάμο του αλλά και στο γεγονός ότι αρνείται να αποκαλύψει το όνομα του παιδιού που θα δοθεί στη βάφτιση.

Ο τραγουδιστής το 2015 έκανε μία τεράστια επιτυχία μετά τραγούδι Η πιο ωραία της Ελλάδας ενώ μετά ήρθε μία μεγάλη πτώση στην καριέρα του λόγω κορονοϊού.

“Είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του video clip «Η πιο ωραία της Ελλάδας». Μετά τον κορονοϊό, η πορεία μου πήγε από μέτρια ως πτωτικά. Αυτό είχε και τεράστια επιβάρυνση και στην τσέπη μου, γιατί πια έχω οικογένεια, έχω το παιδί και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ανάκαμψή μου. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γάμος μου δίνει αυτή την αφορμή να ξαναχαρώ και να ξαναεμπνευστώ.”

Μιλώντας για την σύντροφό του Κωνσταντίνος Κουφός αποκάλυψε ότι δεν της έχει καμία πρόταση γάμου.

“Δεν της έχω κάνει ακόμα πρόταση γάμου, το έχω φανταστεί πολύ ονειρικό. Ακόμα και σε αυτό θέλω να της κάνω έκπληξη. Θα κάνω πρόταση με ένα ωραίο δαχτυλίδι εκεί που δε θα το περιμένει.”

Η βάφτιση του παιδιού που θα γίνει στις 11 Ιουλίου όμως εκείνος αρνείται να αποκαλύψει το όνομα tomorrow αφού Όπως υποστηρίζει θα επιλέξει εκείνο εάν θα απασχολήσει την δημόσια ζωή ή όχι

“Δε θα πούμε ποτέ δημόσια το όνομα του γιου μας. Στις 11 Ιουλίου που θα βαφτιστεί, θα του δώσουμε ένα ωραίο όνομα που μας αρέσει πολύ. Δεν θέλουμε να το πούμε δημόσια και δεν το εμφανίζουμε πουθενά. Αν το παιδί μας αποφασίσει να είναι στα Μέσα, να το κάνει ο ίδιος”

Τα τραγούδια του στο YouTube καταγραφούν εκατομμύρια κλικ τα τελευταία χρόνια αναδεικνύοντας τον ως έναν αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία