Κωνσταντίνος Κόρκας: Πέθανε ο τελευταίος Ιερολοχίτης

Τα συγκινητικά μηνύματα του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ για τον μεγάλο Έλληνα

Σε ηλικία 101 ετών έφυγε από τη ζωή ο τελευταίος Ιερολοχίτης, ο Καταδρομέας στρατηγός Κωνσταντίνος Κόρκας. Μηνύματα γεμάτα συγκίνηση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Ένας μεγάλος Έλληνας έφυγε. Ο τελευταίος Ιερολοχίτης, ο Καταδρομέας στρατηγός Κωνσταντίνος Κόρκας πέρασε στο πάνθεον των Ηρώων του Έθνους, αφού τίμησε τους πεσόντες συμπολεμιστές του». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος για το θάνατο του Ιερολοχίτη στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα

«Κρατώ μια φράση του, από το πρόσφατο ταξίδι μας στη Σύμη: “Το Αιγαίο είναι η καρδιά της Ελλάδος. Δεν κόβεται, δεν διχοτομείται”. Αθάνατος!» υπογραμμίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ένας μεγάλος #Έλληνας έφυγε. Ο τελευταίος #Ιερολοχίτης, ο Καταδρομέας Στρατηγός Κωνσταντίνος Κόρκας πέρασε στο πάνθεον των Ηρώων του Έθνους.
Κρατώ μια φράση του, απ’το πρόσφατο ταξίδι μας στη #Σύμη: «Το #Αιγαίο είναι η καρδιά της Ελλάδος. Δεν κόβεται,δεν διχοτομείται». Αθάνατος! pic.twitter.com/BWuN2AOYtN

— N Panagiotopoulos (@npanagioto) May 29, 2022

«Αντίο Στρατηγέ, Μέντορα, φίλε, πατέρα, αδερφέ… εν όπλοις. Αντίο Μεγάλε Έλληνα. Άξιο τέκνο της Πατρίδος!». Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για το θάνατο του Ιερολοχίτη στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα.

«Έφυγες στο Καβούρι, εκεί που μνημονεύσαμε μαζί και σήμερα όλους τους συμπολεμιστές σου! Σε ευχαριστώ για όλα! Θα ‘σαι πάντα ο Φάρος κι η Πυξίδα μας!» προσθέτει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Αντίο Στρατηγέ, Μέντορα, φίλε, πατέρα, αδερφέ…..
εν όπλοις!!!

Αντίο Μεγάλε Έλληνα!!

Άξιο τέκνο της Πατρίδος🇬🇷!

Έφυγες στο Καβούρι, εκεί που μνημονεύσαμε μαζί και σήμερα όλους τους συμπολεμιστές σου!

Σε ευχαριστώ για όλα!!

Θα ‘σαι πάντα ο Φάρος κι η Πυξίδα μας[email protected] pic.twitter.com/K2teRZhQeA

— GEN Konstantinos Floros (@ChiefHNDGS) May 29, 2022


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα