Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα, παλιά οι ηθοποιοί ήταν μύθοι»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στο Πάμε Δανάη για τις κακές συνεργασίες, την κόντρα της Καρέζη με την Βουγιουκλάκη & την πρόταση που απέρριψε για την Αμερική γιατί ήταν ζεν πρεμιέ

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα, παλιά οι ηθοποιοί ήταν μύθοι».

Ο ηθοποιός μίλησε για την σειρά Μόλις Χθες, αλλά και για τα νέα επαγγελματικά του πλάνα στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Στο Μόλις χθεςήταν πολύ όμορφα. Θεατρικά, θα ανέβουμε στην Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Άγουρα κεράσια». Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Την επόμενη σεζόν θα συμμετάσχω ξανά στο Κόκκινο Ποτάμι του Μανούσοε Μανουσάκη. Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι αυστηρός και δύσκολος σκηνοθέτης. Έτσι πρέπει. Στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση στο «Τμήμα ηθών» έπεσα και κολύμπησα. Ήταν κάτι νέο για εμένα. Έχω καλές αναμνήσεις από τις δουλειές μου με πολύ μικρές εξαιρέσεις». Συμπλήρωσε.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για τις κακές του συνεργασίες

«Μου έχει τύχει μια κακή συνεργασία με έναν συνάδελφο. Το σημειώνεις και λες απλά «θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Πολλοί συνάδελφοι που έγιναν σκηνοθέτες έχουν άσχημη συμπεριφορά σε ηθοποιούς. Δεν μπορείς να έρχεσαι στην δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους, όσο ταλέντο και να έχεις. Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα. Υπάρχει πλήρης απομυθοποίηση. Παλιά, δεν υπήρχε αυτό. Οι ηθοποιοί ήταν μύθοι», δήλωσε.

Για τη συμμετοχή της κόρης του στους Συμπέθερους από τα Τίρανα

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω δει από την Τζένη, φέτος στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα». Είναι η πρώτη της χρονιά στην τηλεόραση. Συγκρίνοντας την Τζένη με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, κακό του κεφαλιού τους, είναι ένα άλλο πλάσμα». Δήλωσε.

Η κόντρα της Αλίκης και της Τζένης και το μέλλον της σχέσης του

«Η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες. Έτρωγαν και διασκέδαζαν μαζί. Η κόντρα ήταν θέμα μάρκετινγκ. Προς το παρόν δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο ένας τρίτος γάμος».

Το παρολίγον ατύχημα

«Την γλίτωσα το καλοκαίρι. Ένα μάρμαρο έπεσε από τον δεύτερο, πέρασε ξυστά από το κεφάλι μου και έπεσε στο πόδι μου», αποκάλυψε.

Η πρόταση από την Disney που απέρριψε

«Μου είχε κάνει πρόταση η Disney να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική. Την απέρριψα. Εδώ τότε πρωταγωνιστούσα σαν ζεν πρεμιέ». Τόνισε ολοκληρώνοντας.


 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία