Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχασα 30.000 ευρώ από σειρές που δεν πληρώθηκα»

O Κωνσταντίνος Κάππας έδωσε συνέντευξη στη εκπομπή του ΣΚΑΙ «Love it». Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε 30.000 ευρώ από σειρές που έπαιξε και δεν πληρώθηκε.

«Έχω ξεκινήσει, όταν το κάνω αυτό αισθάνομαι πάντα πολύ ωραία. Όταν ξεκίνησε η κρίση έκλεισαν δύο εταιρείες που μου χρωστούσαν χρήματα. Έχασα γύρω στις 30.000 ευρώ επειδή δεν πληρώθηκα από κάποιες σειρές που έπαιξα. Όταν έπαιζα στα “Κλεμμένα Όνειρα” τα κασέ είχαν πέσει κατακόρυφα.

Αν έπαιρνες 3.000 ευρώ το μήνα έπεφτες στα 1.000 και αυτά με δυσκολία. Δεν καταλαβαίνω τον όρο “ποιοτικός ηθοποιός”, εμένα μου αρέσει να κάνω τα πάντα. Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές στη δουλειά, πολλοί θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και ο καθένας βγάζει ότι κόμπλεξ έχει».

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παρουσιάσω μια εκπομπή, αλλά και αν θα μου ταίριαζε να το κάνω αυτό. Ποτέ δεν θέλησα να γίνω πατέρας. Αν κάποια σχέση μου το είχε απαιτήσει μπορεί να είχα παιδιά σήμερα».

Κωνσταντίνος Κάππας: «Δεν μου έχει χτυπήσει καμπανάκι της οικογένειας ακόμη»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την εκπομπή Τι λες Τώρα. Μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του και για τους ρόλους που τον έχουν στιγματίσει.

Όπως ανέφερε αρχικά, το μοναδικό του απωθημένο είναι να φύγει στο εξωτερικό, καθώς ήταν να συμβεί πολλές φορές, αλλά δεν έγινε τελικά. Αυτό το διάστημα τον βλέπουμε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας, απάντησε πως το θέμα αυτό «Είναι κάτι τυχερό. Δεν μου έχει χτυπήσει καμπανάκι». Ενώ πρόσθεσε πως ο τρόπος ζωής του δεν τον βοηθά ιδιαίτερα στο να κάνει οικογένεια.

Ο Κωνσταντίνος Παππάς είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών
Επισημαίνει πως χρειάζεται να ενωθούν όλοι η ηθοποιοί και να έχουν ένα σωματείο δυνατό. Παράλληλα πήρε θέση για το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Το επάγγελμά μας είναι τελείως στον αέρα. Είμαστε έρμαια των παραγωγών». Δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές. Ο ίδιος λέει πως απέφευγε να συναντήσει ανθρώπους που δεν τους «πήγαινε» και είχε ακούσει άσχημα πράγματα.

Ακόμη απάντησε για την επίμαχη σκηνή με το γκέι φιλί, στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπου είχε επιβληθεί και πρόστιμο στο κανάλι. Ο Κωνσταντίνος Κάππας είπε πως η πρόοδος της κοινωνίας δεν φαίνεται από το εάν θα δεχθεί το γκέι φιλί.

Για το ίδιο γεγονός είχε δώσει λεπτομερή απάντηση στην εκπομπή Κυψέλη της ΕΡΤ:
«Είχε γίνει χαμός. Τότε σκέφτηκα ότι σκέφτομαι και τώρα. Είτε μου δώσεις ένα σενάριο που πρέπει να κάνω τον δολοφόνο, είτε ένα καλό παιδί, δεν σκέφτομαι κάτι παρά μόνο τι μπορώ να κάνω εγώ με αυτό. Για μια στιγμή είπα, “ωπ, μάλιστα… δύσκολο αυτό, τι θα γίνει;”. Πράγματι αυτό το σκέφτηκα αλλά ήταν για μια μόνο πολύ μικρή στιγμή. Μετά δε με απασχόλησε.

Ένας ρόλος ήταν. Δε μπορούσα να πω κάτι και μάλιστα, μου έκανε εντύπωση που οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν κάτι τέτοιο. Τελικά, παρότι ήμουν από επαρχία ήμουν πολύ μπροστά. Αισθάνθηκα τον μικροαστισμό. Μερικές φορές δεν τους καταλαβαίνω τους δημοσιογράφους». Είπε ο Κωνσταντίνος Κάππας.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία