ΚΟΛΑΦΟΣ ο Τάσος Ξιαρχό «Δεν συνεργάζομαι πλέον με την Κόνι Μεταξά» Βόμβα στην showbiz!

Ο Τάσος Ξιαρχό είναι ένα πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Είναι ένα πλάσμα πολύ ταλαντούχο, με πολλές διακρίσεις στο χώρο του χορού, όπου ο ίδιος έχει αναλάβει πολλές χορογραφίες, που βλέπουμε σε διάφορα σόου της ελληνικής τηλεόρασης.

Εκτός όμως από τον χορό, ο Τάσος είναι εξίσου καλός και στο τραγούδι. Μαζί με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, συμμετείχαν στο μουσικό σόου του Οpen “Just the two of us”, όπου οι δυο τους κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Μάλιστα οι δυο τους συνδέονται με μία στενή φιλία, ενώ αργότερα τους είδαμε να συνεργάζονται βγάζοντας μαζί 2 τραγούδια τα οποία φυσικά γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από το κοινό.

τάσος ξιαρχό,τάσοσ ξιαρχό,τασοσ ξιαρχο καταγωγη,τασοσ ξιαρχο αλβανοσ,τασοσ ξιαρχο κονι μεταξα,τασος ξιαρχοσ σχεση,τασοσ ξιαρχο σχολη χορου,τασος ξιάρχος gntm,τάσου ξιάρχου,τασοσ ξιαρχο instagram

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά, τα δύο αυτά παιδιά περνούσαν μαζί πολύ χρόνο και στην προσωπική τους ζωή, πηγαίνοντας μαζί διακοπές αλλά και περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί με κοινούς φίλους.

Έτσι όταν είδαμε ένα story του Τάσου, το οποίο ανέφερε πως πλέον δεν συνεργάζεται με την Κόνι, η αλήθεια είναι πως πέσαμε από τα σύννεφα.

Χαμό προκαλεί ο Τάσος Ξιαρχό-Ποζάρει με κατεβασμένο παντελόνι και “διαλύει” το Instagram! Μαντέψτε γιατί!

Συγκεκριμένα κάποιος από τους θαυμαστές τους έστειλε μήνυμα στον Τάσο πως θα ήθελε να τον δει με την Κόνι να συνεργάζονται και να πηγαίνουν σαν ντουέτο στη Eurovision. Ο γνωστός χορογράφος όμως έδωσε αυτήν την απάντηση που σίγουρα κανένας μας δεν περίμενε.

Δείτε εδώ το Story του!

τάσος ξιαρχό,τάσοσ ξιαρχό,τασοσ ξιαρχο καταγωγη,τασοσ ξιαρχο αλβανοσ,τασοσ ξιαρχο κονι μεταξα,τασος ξιαρχοσ σχεση,τασοσ ξιαρχο σχολη χορου,τασος ξιάρχος gntm,τάσου ξιάρχου,τασοσ ξιαρχο instagram

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)