Κόλαφος η Βίκυ Κάβουρα! «Μόνο κουφέτα δεν μου μοιράζουν στο δρόμο!» Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Οικονομόπουλο!

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν παντρεύεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο. «Έχω σχεδιάσει 15 μαγιό μόνη μου. Εμπνεύστηκα για τα μαγιό μου από μια φίλη μου που έχει ψωμάκια και από μια άλλη φίλη μου με μεγάλο στnθος. Όλα τα σώματα είναι σέχυ, είναι ωραίο να είμαστε σέχυ.

Άλλο πρόστυxες, άλλο σέχυ. Φέτος είχα φέτος τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ και δεν έκατσε ούτε μία. Μου κλείνουν πόρτες επειδή είμαι κλειστός χαρακτήρας και προτιμώ το βράδυ να κάτσω σπίτι και να διαβάσω ένα βιβλίο», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Η Φάρμα spoiler: Ξανά εκτός εαυτού ο Τζώρτζογλου-Άγριος καβγάς! «Πάμε τώρα κάτω να…» (video)

Η Βίκυ Κάβουρα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω από πού έσκασε η είδηση ότι είμαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ότι παντρευόμαστε. Μόνο κουφέτα που….

δεν μου ζητάνε στο δρόμο, το θεωρούν δεδομένο ότι παντρευόμαστε. Όχι, δεν παντρεύομαι! Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Τον ζούμε δύο με τέσσερις φορές στη ζωή μας. Με τον Νίκο Κοκλώνη κάναμε ένα διάλειμμα που δεν ξέρω πώς έγινε. Μου λείπει πολύ να παίξω σε ένα σίριαλ».

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα