Κοιτάζει μια παλιά φωτογραφία και παρατηρεί κάτι πραγματικά απροσδόκητο! Αντέχεις;

Η 26χρονη Lucy Wilson και ο 25χρονος Lewis Ball ήταν πεπεισμένοι ότι συναντήθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά όταν ανακάλυψαν μια παλιά φωτογραφία της φίλης του, ο Lewis παρατηρεί κάτι περίεργο. Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα! Αυτό το ζευγάρι από το Northamptonshire ήταν πεπεισμένο ότι συναντήθηκαν πριν…. από τέσσερα χρόνια, έως ότου άρχισαν να μιλούν για τα σχολικά τους χρόνια. Τότε συνειδητοποίησαν ότι στην πραγματικότητα γνώριζαν ο ένας τον άλλον πολύ περισσότερο από αυτό.

Αποδείχθηκε ότι ήταν συμμαθητές στο δημοτικό σχολείο, αλλά είχαν ξεχάσει εντελώς ο ένας τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Το ζευγάρι ήταν δυσπιστία αφού συνειδητοποίησε ότι δεν είχαν αναγνωρίσει ο ένας τον άλλο πριν καταλάβουν την κοινή τους ιστορία.

Η Λούσι είπε: «Ξεκινήσαμε να συζητάμε σε μια παμπ αλλά δεν θυμόμαστε ο ένας τον άλλον από το σχολείο. Την επόμενη μέρα, μου έστειλε μήνυμα για να κάνω ραντεβού στο Facebook – και όλα απογειώθηκαν από εκεί. ”

Παρόλο που η ιστορία αγάπης τους δεν ξεκίνησε όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, αυτό δεν εμπόδισε το πεπρωμένο να παρεμβαίνει και να τους οδηγήσει ξανά ο ένας στον άλλο, ώστε να μπορούν… να εpωτευτούν!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)