Κλιντ Ίστγουντ – Σάντρα Λοκ: Η δικαστική κόντρα του 1989 που θυμίζει τη διαμάχη Ντεπ – Χερντ!

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ θύμισε στο «Vanity Fair» τη σκληρή αντιπαράθεση του Κλιντ Ίστγουντ με τη Σάντρα Λοκ.

«Πριν από τον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ ήταν ο Κλιντ Ίστγουντ και η Σόντρα Λοκ», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα του «Vanity Fair». Και πραγματικά, οι δύο υποθέσεις έχουν πολλές ομοιότητες. Τόσο επί της ουσίας όσο και σε επίπεδο εντυπώσεων, καθώς οι δύο πλευρές ξέφυγαν –και εκτέθηκαν- πολλές φορές.

Ήταν το 1989 όταν η Λοκ στράφηκε ενάντια στον αστέρα του Χόλιγουντ. Η ξανθιά ηθοποιός δεν ήταν το ίδιο γνωστή όσο ο Ίστγουντ και φυσικά ο τελευταίος ήταν πολύ πιο δημοφιλής. Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα και στη «μονομαχία» Ντεπ – Χερντ.

Επί της ουσίας, η Λοκ κατηγόρησε τον Ίστγουντ για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της προσθέτοντας ότι έκανε σαμποτάζ στην καριέρα της. Εκείνος, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι όλα έγιναν προκειμένου η άλλοτε αγαπημένη του να αποκομίσει χρήματα.

Οι δύο τους ήταν μαζί για δεκατέσσερα χρόνια, ενώ συνεργάστηκαν επαγγελματικά καθώς έπαιξαν μαζί σε έξι ταινίες.

Πάντως, η Λοκ είχε περγαμηνές προτού συναντήσει τον Ίστγουντ. Ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Η καρδιά κυνηγάει μονάχη», του 1968.

Η σύγκρουσή τους διήρκησε δεκαεννέα μήνες ενώπιων των δικαστηρίων.

Αντάλλαξαν κατηγορίες και πολλές φορές ξέφυγαν. Τελικά, ανάμεσά τους επήλθε συμβιβασμός.

Στο άρθρο του «Vanity Fair» αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η υπόθεση αυτή «συνέβη σε μια διαφορετική εποχή για την κουλτούρα της διασημότητας, τότε που τα celebrity media ήταν μόνο κάποια συγκεκριμένα έντυπα όπως το ‘People’ ή το ‘National Enquirer’.
Δεν υπήρχε η ατέλειωτη κάλυψη και τα αμέτρητα άρθρα γνώμης σχετικά με το νόημα της δίκης Χερντ – Ντεπ … Η διασημότητα δεν είχε γίνει ακόμα ο παραμορφωτικός φακός μέσα από τον οποίον κοιτάζουμε σχεδόν τα πάντα».

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια τις πολυετούς σχέσης τους, η Λοκ ανακάλυψε πως ο Ίστγουντ είχε σεξουαλικές σχέσεις με άλλες γυναίκες. Όμως, δεν τον εγκατέλειψε.

Επίσης, η Λοκ έκανε δύο εκτρώσεις στο διάστημα που ήταν ζευγάρι με τον εμβληματικό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Μετά τον χωρισμό τους, είπε πως εκείνος την ανάγκασε να μην κρατήσει τα παιδιά επειδή «δεν ταίριαζαν με τον τρόπο ζωής τους».

Όμως, ο ο ίδιος απέκτησε δύο παιδιά από εξωσυζυγικές σχέσεις εκείνη την εποχή!

Η Λοκ έφυγε από τη ζωή το 2018.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία