Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Μη χάσετε τα τελευταία δύο συναρπαστικά επεισόδια της σεζόν!

Πολλές εκπλήξεις, αλλά και ανατροπές κρύβουν τα τελευταία επεισόδια, για τη φετινή σεζόν, της αγαπημένης ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 20:00.
Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

 Τα αποτελέσματα του τεστ DNA δείχνουν πως η Κατερίνα και η Νατάσα δεν είναι αδερφές και απογοητεύονται και οι δύο. Η Νατάσα ζητάει από τη δημοσιογράφο μητέρα της να βοηθήσει την Κατερίνα να βρει τον πατέρα της. Η Ροζαλία έχει τύψεις γι’ αυτό που αρχίζει να νιώθει για τον Δημήτρη. Η Κατερίνα θέλει να τα ξαναβρεί με τον Αλέξανδρο, αλλά αυτός έχει «παγώσει» από την συμπεριφορά της.

Η Κατερίνα πελαγωμένη από τα χρέη της δέχεται χρήματα από τον Βλάση. Είναι χρήματα που του χρωστάει ο Θανάσης, και πηγαίνουν να τα πάρουν από το πάρκινγκ που δουλεύει. Εκεί η Κατερίνα συναντά τον Μαρίνη, όταν ξαφνικά τον πυροβολούν από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Η Κατερίνα τον πηγαίνει στην κλινική και όλοι αναστατώνονται, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως θα προσπαθήσουν να τον σκοτώσουν ξανά. Παρ’ όλα αυτά η Κατερίνα μένει στην κλινική μαζί με τον Αλέξανδρο, τη Νατάσα και τον Αντρέα.

 

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Eπεισόδιο 40ό: Η Κατερίνα στενοχωρημένη από την κατάληξη της απόπειρας δολοφονίας μιλάει με τον Άγγελο που, για να την παρηγορήσει, της δείχνει διάφορες εκδοχές της ζωής της σε παράλληλα σύμπαντα.

Σε ένα από αυτά δεν ερωτεύεται ποτέ τον Αλέξανδρο, σε ένα άλλο είναι στα αλήθεια αδερφές με τη Νατάσα και σε ένα τρίτο τα πράγματα είναι τόσο διαφορετικά που δεν της αρέσουν καθόλου. Ωστόσο, το βασικό της πρόβλημα είναι πως ο Άγγελος δεν μπορεί να αλλάξει το φινάλε στο γνωστό σύμπαν που ζει η Κατερίνα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία