Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Κατερίνα και Αλέξανδρος περνούν το πρώτο τους ερωτικό βράδυ μαζί!

Ανατροπές, αποκαλύψεις και αναπάντεχες καταστάσεις στα νέα συναρπαστικά επεισόδια της ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1η Μαΐου, στις 20:00.

 

Σάββατο 30 Απριλίου 

 Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πει την αλήθεια στην Κατερίνα για την κατάσταση της υγείας της, αλλά εκείνη δεν του το κάνει εύκολο και όλο τον διακόπτει. Η Νατάσα μαθαίνει πως η Κατερίνα τα έχει με τον Αλέξανδρο και προσπαθεί να της προκαλέσει τύψεις για το γεγονός ότι θα πεθάνει και θα τον αφήσει.

Η Ελένη χάνει τις αισθήσεις της και, παρά τις αντιρρήσεις της, την εξετάζει ο Αλέξανδρος. Η διάγνωσή του, όμως, δεν είναι καλή. Τέλος, η Μαρκέλλα στήνει παγίδα στον Πέτρο και στην Τατιάνα και τους πιάνει επ’ αυτοφώρω να φιλιούνται.

Κυριακή 1η Μαΐου 2022

Η Μαρκέλλα ζητάει διαζύγιο από τον Πέτρο. Ο Αλέξανδρος λέει στην Ελένη ότι πρέπει να κάνει μια μικρή επέμβαση και πως η παραίσθηση του Παντελή οφείλεται σε νευρολογικό πρόβλημα. Η Ελένη αρνείται και το σκάει από την κλινική. Η Κατερίνα με τον Αλέξανδρο τη βρίσκουν στο εξοχικό της στη Βάρκιζα και περνούν το πρώτο τους ερωτικό βράδυ μαζί.

Την επόμενη ημέρα γίνεται η επέμβαση. Η Μαρία μαθαίνει πως η Κατερίνα τα έχει με τον Αλέξανδρο και δεν θα πεθάνει. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί, για ακόμη μια φορά, να πει την αλήθεια στην Κατερίνα, αλλά η Κατερίνα έχει άλλες προτεραιότητες: να ζητήσει συγγνώμη απ’ όσους έχει πληγώσει στη ζωή της.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία