Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η Λουκία εμφανίζεται στην Κατερίνα ως ξαδέλφη του Δημήτρη

Ανατροπές και απρόσμενες καταστάσεις στα νέα συναρπαστικά επεισόδια 
της ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 20:00.

Η Κατερίνα λέει στον Αλέξανδρο να ξεχάσουν ό,τι έγινε μεταξύ τους. Η Κέλλυ πιάνει τον Βλάσση να κρύβεται από τη Φρόσω και τον συμβουλεύει να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα προτείνει ιδέες για τη λειτουργία της κλινικής στον Αντρέα, ενώ η Ροζαλία πηγαίνει τον Δημήτρη στον παπα-Φώτη για να μιλήσουν για την Κατερίνα. Οι αξιολογήσεις των ασθενών δεν κολακεύουν καθόλου τον Αλέξανδρο και η Κατερίνα αναλαμβάνει να του κάνει σεμινάριο για το πώς να γίνει συμπαθητικός. Ο Δημήτρης αποφασίζει να μην προχωρήσει, τελικά, στην πλαστογράφηση και η Λουκία, θυμωμένη, πηγαίνει στο σπίτι της Κατερίνας.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στις 20:00

Η Λουκία εμφανίζεται στην Κατερίνα ως ξαδέρφη του Δημήτρη από το χωριό, που την παράτησε ο φίλος της μόλις έμαθε πως είναι έγκυος και δεν έχει πού να μείνει. Η Κατερίνα δέχεται με χαρά να τη φιλοξενήσει. Η Μαρκέλλα ανακαλύπτει ένα ψέμα που της είπε ο Πέτρος κι υποψιάζεται ότι την απατά. O Ιάκωβος ζητάει να αναβληθεί ο γάμος για ένα χρόνο, όσο κρατάει το πένθος για τον Παντελή, κι, όταν η Ροζαλία τον πιέζει, της δηλώνει ξεκάθαρα πως ο γάμος δεν θα γίνει. Η Κατερίνα κανονίζει ραντεβού στην κλινική με τη Μαρκέλλα για τη Λουκία, κι έτσι ο Αλέξανδρος συμπεραίνει ότι το παιδί είναι του Δημήτρη.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία