Καιρό είχαμε: ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ από παίκτες στο Power of Love «Ξέρεις από φουστανάκια…» Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου

Φέτος στο Power of Love τα πράγματα μπορεί να φαίνονταν ιδανικά και ουτοπικά, αλλά μάλλον πίσω από τα φώτα του πλατό και της τηλεόρασης υπήρχαν διάφορα ζητήματα. Σίγουρα δε, μετά το παιχνίδι όλα βγήκαν στη φόρα, αφού δεν χρειάζεται πλέον να κρατάνε τα προσχήματα, καθώς ο καθένας πλέον έχει επιλέξει αυτούς που…..

θέλει να κρατήσει επαφή. Πάμε τώρα στους εξής δύο “αντιπάλους”. Βλέπουμε λοιπόν τον Παύλο Τερζόπουλο και τον Ϊωνα Γεωργίου να πετούν μπηχτές ο ένας στον άλλο, λες και είναι 15χρονα που μαλώνουν και απλά προσπαθούν να μειώσουν ο ένας τον “ανδρισμό” του άλλου.

Δείτε εδώ τα σχόλια που έκαναν:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου