Κερατέα: Κατέληξε τελικά ο 24χρονος οδηγός που έπεσε από τον γκρεμό στην περιοχή της Κακιάς Θάλασσας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που το μεσημέρι της Πέμπτης έπεσε σε γκρεμό στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα. Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η δύσκολη επιχείρηση της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για τη διάσωση του οδηγού, ο ο οποίος ωστόσο ανασύρθηκε χωρίς…..

τις αισθήσεις του μέσα από το όχημα που παρέμενε για ώρα κρεμασμένο σε γκρεμό στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας, στην Κερατέα.

Από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο και να “φύγει” στον γκρεμό, όπου και παρέμεινε μετέωρο για αρκετή ώρα λόγω της μεγάλης κλίσης της βραχώδους περιοχής.

emak

Στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ, ωστόσο, στο διάστημα αυτό δεν είχαν καμία επικοινωνία με τον οδηγό.

Λίγο αργότερα κατάφεραν να τον ανασύρουν, με τον άτυχο άνδρα να παραλαμβάνεται από το ΕΚΑΒ και αυτή την ώρα να οδηγείται στο νοσοκομείο της Βούλας.

Τελικά όμως ο άτυχος νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.