Κέιτ Μος: «Ήμουν ευάλωτη και φοβισμένη στη φωτογράφηση με τον Γουόλμπεργκ»

Η καμπάνια τόπλες διαφήμισης εσωρούχων του Calvin Klein με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ έκανε διάσημη την Κέιτ Μος ωστόσο το μοντέλο δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις από αυτήν.

Η Κέιτ Μος αποκάλυψε ότι ήταν μια πολύ κακή εμπειρία για εκείνη. Εμφανίστηκε στην εκπομπή του BBC «Radio 4 Desert Island Discs» και όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Γουόλμπεργκ, δήλωσε: «Ήταν μισογύνης και είχε δημιουργήσει το δικό του δίκτυο ανθρώπων».

Η Μος ήταν μόλις δεκαεπτά ετών κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του 1992 για την οποία πόζαρε τόπλες. Σε μερικές φωτογραφίες ο Γουόλμπεργκ «πίεζε το σώμα της» όπως δήλωσε.

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ένιωθε σαν «αντικείμενο» κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και απάντησε: «Ναι, εντελώς και ήμουν πολύ ευάλωτη και φοβισμένη. Νομίζω ότι έπαιξαν με τo πόσο ευάλωτη ένιωθα. Ήμουν αρκετά νέα και αθώα, οπότε στον Calvin άρεσε αυτό».

Συνέχισε εξηγώντας ότι πριν από τη λήψη ένιωθε «έντονο άγχος», το οποίο οδήγησε έναν γιατρό να της συνταγογραφήσει βάλιουμ.

«Πραγματικά δεν ένιωθα καθόλου καλά πριν από το γύρισμα. Για περίπου μία ή δύο εβδομάδες, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι», πρόσθεσε.

Το 2012, το super model είχε αποκαλύψει στο «Vanity Fair» ότι είχε πάθει και νευρικό κλονισμό.

«Είχα πάθει νευρικό κλονισμό όταν ήμουν 17 ή 18 ετών, όταν έπρεπε να πάω να δουλέψω με τον Μάρκι Μαρκ και τον Χερμπ Ριτς.

Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι για δύο εβδομάδες. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Πήγα στον γιατρό και μου είπε: ‘Θα σου δώσω λίγο Valium’.

Κανείς δεν σε φροντίζει ψυχικά. Υπάρχει τεράστια πίεση σε αυτή τη δουλειά. Ήταν πολύ περίεργο για εμένα που ερχόταν μια λιμουζίνα να σε πάρει από τη δουλειά. Δεν μου άρεσε. Αλλά ήταν η δουλειά και έπρεπε να το κάνω».

Το 2020, όταν ο «Guardian» ρώτησε τον Γουόλμπεργκ για τη σχέση του με τη Μος εκείνος απάντησε: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την Κέιτ. Απλά ήμουν λίγο πιο ιδιότροπος.

Αλλά την έχω συναντήσει και της είπα ‘γεια’. Νομίζω ότι είδαμε ο ένας τον άλλον σε μια συναυλία και ανταλλάξαμε ευχές».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία