Κέιτ Μίντλετον: Ποια συνήθεια της Νταϊάνα έχει αντιγράψει εξοργίζοντας την βασίλισσα Ελισάβετ!

Από τότε που συμμετείχε στους Βρετανούς βασιλείς το 2011, η Kate Middleton προσέχει να μην κάνει τα ίδια λάθη με την Lady Diana. Η Δούκισσα διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να συναντήσει την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ντιάνα. Ωστόσο, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ της οφείλει πολλά. Ανησυχώντας για τη διατήρηση της εικόνας της βασιλικής οικογένειας, η γυναίκα του πρίγκιπα Γουίλιαμ έχει μάθει ένα μάθημα από τη ζωή της πεθεράς της: ποτέ δεν έκλεψε το επίκεντρο του συζύγου της .

Η Kate Middleton έμαθε αυτό το πολύτιμο μάθημα από την Diana…..

Η Lady Di καυχιόταν για τη μεγάλη δημοτικότητά της στον βρετανικό λαό , και ο πρίγκιπας Κάρολος δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί αυτήν την κατάσταση, τόσο ζηλότυπος ήταν η γυναίκα του . Έτσι, η μητέρα του Τζορτζ, του Σαρλότ και του Λούις, που «είναι πολύ προσεκτικοί », δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη που έκανε η Ντιάνα.

Και για καλό λόγο, είναι επιφυλακτικό ότι «προκαλεί τεράστια προβλήματα» για τον άνδρα με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή της, εξήγησε η δημοσιογράφος Penny Junor στους Sunday Times στις 3 Απριλίου.

Έτσι η Kate Middleton προσέχει να μην προσελκύσει ποτέ την προσοχή της. Αλλά σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα, αυτή η διακριτική ευχέρεια δεν είναι μεγάλη πρόκληση γι ‘αυτήν. Από τότε που εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια το 2011, η « φήμη» δεν την άλλαξε ποτέ .

Στα μάτια της, η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας φαίνεται απλώς « σίγουρη» και «ικανή », χωρίς ποτέ να δίνει την εντύπωση ότι απλώς «ποζάρει για τις κάμερες». Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον Meghan Markle και τον πρίγκιπα Χάρι, τους οποίους η Penny Junor θεωρεί «εγωκεντρική ». Ενα παράδειγμα?

Η σοκαριστική τους συνέντευξη με την Oprah Winfrey στις 7 Μαρτίου. «Όλα ήταν για αυτούς και πάντα λειτουργούσαν έτσι», είπε. Και αυτό παρά τις δηλώσεις τους που επιθυμούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Σε αντίθετα άκρα του φάσματος;

Η Kate Middleton και η Lady Diana, σε σύγκριση, ωστόσο, δεν έχουν πολλά κοινά . Ενώ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πάντα φρόντιζε να «υποστηρίξει τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ» μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο, η πεθερά της, δυσαρεστημένη στο γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, δεν έκανε το ίδιο.

Στην πραγματικότητα, το αντίθετο ισχύει! Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έσυρε διάσημα τον μελλοντικό κληρονόμο στο στέμμα μέσω της λάσπης κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής της συνέντευξης στο BBC στις 20 Νοεμβρίου 1995. «Ο Κάρολος δεν είναι βασιλιάς υλικό », είπε. Πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η πρώτη θέση θα τον περιορίσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να προσαρμοστεί ».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου