Κατερίνα Τσάβαλου: Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

H Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί αλλά και για το #metoo.

Κατερίνα Τσάβαλου: Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

«Ο ένας από αυτούς που έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, δεν μπορώ όμως να πω το όνομά του γιατί έχουν παραγραφεί και εμένα δεν είναι σεξουαλικό.

Την ώρα που παίζεις για παράδειγμα, να σε κοροϊδεύει και να λέει “πως παίζετε έτσι, χάλια, έλεος”».

«Η δεύτερη περίπτωση όμως ήταν σεξουαλική παρενόχληση. Ήμουν αρκετά μικρή, είχα πάει για οντισιόν στο θέατρο. Έκλεισε την πόρτα του θέατρου και ήμασταν μόνοι μας. Κάποια στιγμή εκεί που έλεγα τα λόγια μου, μου είπε να κλείσω τα μάτια μου και ξαφνικά μετά από λίγο τα ανοίγω και βλέπω ότι πάει να με φιλήσει. Αμηχανία τέρμα. Με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο. Δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο και εννοείται ότι δεν πήρα και τον ρόλο».

Κατερίνα Τσάβαλου: Mιλάει ξεκάθαρα για τις καταγγελίες του #metoo «Δεν έλεγα όνομα για να μη μου κάνει μήνυση»

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του θεάτρου μετά τις αποκαλύψεις του #metoo

«Εννοείται ότι έχω βιώσει οικονομικές δυσκολίες, και όταν ήμουν μόνη μου και τώρα.

Ο σύζυγός μου δουλεύει σε μία εταιρία, ευτυχώς εκείνος είχε δουλειά. Αγχώθηκα πολύ παραπάνω από τότε που έγινε μαμά με τα οικονομικά, και πιο πολύ για το παιδί.

Τρεις φορές μου έτυχε να μην πληρωθώ από δουλειά και τελικά πήρα τα λεφτά μου με δικαστήριο.

Στο σχολείο με έλεγαν σκελετούλα, αλλά έχω βιώσει bullying και στη δουλειά. Είχα πει καιρό τι συνέβαινε, αλλά δεν έλεγα όνομα

για να μη μου κάνει μήνυση. Όσοι έχουν ασκήσει εργασιακή ή σεξουαλική βία, είναι αμετανόητοι. Δεν έχουν ζητήσει συγνώμη και έχουν βγάλει τρελούς τα θύματα».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία