Κατερίνα Τσάβαλου: «Αν ισχύει αυτό για τον Κώστα Κωστόπουλο θα πέσω από τα σύννεφα»

Η Κατερίνα Τσάβαλου μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες Τώρα!» του Mega πήρε θέση υπέρ του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και έχει συναναστραφεί μαζί του

Η Κατερίνα Τσάβαλου δήλωσε πως: «Έχω δουλέψει δύο φορές με τον Κώστα Κωστόπουλου σε σειρές του ANT1. Τον γνωρίζω μέσα από τη δουλειά. Τον έχω συναναστραφεί έχουμε μια καθαρά επαγγελματική σχέση».

Σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέει:

«Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πέσω από τα σύννεφα. Ο Κώστας που γνωρίζω εγώ είναι έντονος, μπορεί να είναι φωνακλάς, αλλά είναι χρυσός άνθρωπος. Μου φαίνεται αδιανόητο».

Ενώ μετά από λίγο συμπλήρωσε

«Δεν πίνει γουλιά ποτό, είναι ένας άνθρωπος ευχάριστος στην παρέα, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν έχω δει ποτέ εγώ κάτι πονηρό. Ένιωσα την ανάγκη να βγω να το πω και να πω ότι βγαίνω με όλο τον σεβασμό για την κ. Αθανασοπούλου». Ενώ η ηθοποιός δήλωσε πως θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του.

Στην κάμερα του «Τι Λες Τώρα!» μίλησε επίσης και η Άντα Λιβιτσάνου η οποία έχει συνεργαστεί και η ίδια με τον σκηνοθέτη

«Συνεργαστήκαμε μαζί το 2008 και το 2009. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, δεν έχω να πω κάτι για τον ίδιο. Δεν κατάλαβα ποτέ κάποιου είδους πρόβλημα στον χαρακτήρα του».

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι θα ξανασυνεργαζόταν με τον σκηνοθέτη.

«Θα ξαναδούλευα μαζί του». Η Άντα Λιβιτσάνου υπογράμμισε επίσης ότι «καλό θα ήταν να διαφυλάξουμε τη σοβαρότητα του #Metoo. Δεν ξέρεις ο άλλος τι κίνητρα έχει και θα ήταν χρήσιμο να μην ασχολούμαστε κάθε μέρα με ένα θέμα. Δεν είναι απαραίτητο ότι ό,τι βγαίνει και λέει κάποιος είναι 100% έτσι. Πρέπει να διαφυλάξουμε όλη την ιστορία γενικότερα». Κατέληξε η ηθοποιός.


 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία