Κατερίνα Στικούδη: Μόνο με το λεοπάρ κορδόνι της δείχνει πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ παρά τα 10 παραπάνω κιλά…

Φέτος την είδαμε μέσα από την παρουσίαση του σόου μόδας My Style Rocks, αλλά και από τις διάφορες φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί μέσω των social media. Η απίστευτη αυτή γυvαίκα κάνει τους πάντες να παραμιλούν, αλλά και να παραληρούν στην παρουσία της. Γυμνασμέvn, αιθέρια και γεμάτη αυτοπεποίθηση είναι γυναίκα με το γάμα κεφαλαίο.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει το πιο εντυπωσιακό σώμα και πρόσωπο στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή. Η δίμετρη τραγουδίστρια έχει μπει για τα καλά στις καρδιές και στα μυαλά των απανταχού αvδρών. Το όνομά της είναι πλέον ένας ζωντανός θρύλος, αφού ο κόσμος την αγαπά και την στηρίζει σε όλες της τις προσπάθειες.

κατερινα στικουδη,κατερινα στικουδη,κατερινα στικουδη ηλικια,κατερινα στικουδη υψοσ,κατερινα στικουδη γαμοσ,κατερινα στικουδη instagram,κατερινα στικουδη εγκυοσ,κατερινα στικουδη παιδι,κατερινα στικουδη my style rocks,κατερινα στικουδη facebook

Μέσα στην καραντίνα πήρε κάποια κιλά τα οποία σχολιάστηκαν σε υπερβολικό βαθμό από τα social media, εκείνη όμως δήλωσε: «Προσέχω την εμφάνιση μου σε υστερικό βαθμό όταν έχω κάποια δουλειά να κάνω, γιατί κάνω πρωταθλητισμό, είμαι μαχητής βασικά! Και το λέω έτσι, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Τα δέκα κιλά στην καραντίνα τα έχασα μέσα σε τρεις εβδομάδες με πάρα πολύ σκληρή προπόνηση μαζί με τον προπονητή μου, τον Ανάσταση Παναγιωτέλη. Δηλαδή, δεν είναι ότι θα αφεθώ, απλά θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να φάω και κάτι ανθυγιεινό, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Υπερβολές δεν κάνω.»

Σήμερα φρόντισε να μας κάνει ένα δώρο, που σίγουρα πολλοί άνδρες θα ήθελαν!

Δείτε την τελευταία της ανάρτηση!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου