Κατερίνα Στικούδη: Μιλάει πρώτη φορά για τον δύσκολο τοκετό

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, τον γιο τους και τον δύσκολο τοκετό.

Η ζωή της ως μαμά και ο Βαγγέλης Σερίφης

«Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη (σ.σ. τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη).

Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο».

«Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε»

«Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».

Τα καλλιστεία

«Μικρή ήθελα να γίνω οδοντίατρος. Όπως κάναμε κάποια μαθήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένιωσα πολύ άβολα, και έτσι όπως ξεφύλλιζα ένα περιοδικό, βρέθηκα σε μία δήλωση για τα καλλιστεία. Ήθελα να βρω μία διέξοδο. Κατεβαίνω το 2005 στην Αθήνα και βγαίνω Μις Ελλάς. Είπα ότι για κάποιον λόγο έγινε, και έμεινα».

«Έχω περάσει από 40 κύματα αλλά αυτά με έκαναν πιο δυνατή»

«Έχω περάσει από 40 κύματα αλλά αυτά με έκαναν πιο δυνατή. Δεχόμουν πάντα την κριτική. Ήταν κάτι με το οποίο είχα συμβιβαστεί. Πολλές φορές πρέπει να προσπαθείς πολύ περισσότερο για να σε αποδεχθούν».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία