Κατερίνα Παπουτσάκη: το κράξιμο για την Αλίκη, το bullying και οι βρισιές στο θέατρο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα της. Από τα άσχημα σχόλια για τον ρόλο της Αλίκης στη σειρά Έχω ένα Μυστικό, μέχρι το bullying που δεχόταν από γνωστό ηθοποιό την ώρα της παράστασης που έπαιζαν.

Κατερίνα Παπουτσάκη: το κράξιμο για την Αλίκη, το bullying και οι βρισιές στο θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω χτυπηθεί από τα μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή. Συνέβη σε μια εποχή που υπήρχαν τα πρωινά, τα μεσημεριανά, τα πολύ κακά μεσημεριανά. Τότε μας τσάκιζαν, ειδικά τα παπαρατσικά. Έβλεπα το δέντρο σε λάθος σημείο. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε παρέα με εκδότες, με παράγοντες, ήμουν τελείως χίπισσα μέσα σε όλο αυτό. Ήμουν απροστάτευτη μέσα σε όλο αυτό, η εύκολη λεία. Έφταιξε και το γεγονός ότι έπαιξα και την Αλίκη, τους διέγειρε όλο αυτό. Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση για αυτόν τον λόγο»«Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης. Τι έλεγε το στόμα τους… Δεν θα έκανα ξανά αυτοβιογραφία, με τίποτα. Αφήστε με, όχι, υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι»

Σχετικά με το #metoo είπε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε  στο bullying που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Έκανε λόγο για ένα φοβερό περιστατικό που βίωσε στο θέατρο, αλλά και στην περίπτωση της Ζέτας Δούκα.

«Ακόμη και αν μιλούσες, θεωρούσαν κάπως ότι έτσι ήταν τα πράγματα, έτσι είναι αυτός… Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Στην καλύτερη περίπτωση να το διέδιδες, που εγώ το έκανα, δεν το έκρυβα. Όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν το έλεγα για αυτή την άθλια συμπεριφορά. Μήπως και προστατεύσεις και κάποιους ανθρώπους. Και στις γυναίκες και στους άντρες το έλεγα. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα να συμβαίνουν και στους άντρες. Είναι φοβερό να παίζεις με κάποιον που σε βρίζει ψιθυριστά, την ώρα που λες τον μονόλογο στη σκηνή. Δεν το ακούει το κοινό… είχε τον τρόπο να το κάνει. Αυτό που έκανα είναι ότι απομονώθηκα. Εκείνη την περίοδο το στομάχι μου είχε «βαρέσει κόκκινα».

Ένιωσα θαυμασμό για αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα, ήξερα πως θα το κάνει, είχε επικοινωνήσει μαζί μου. Της χρωστάμε πολλά…». Είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία