Κατερίνα Καινούργιου: Μετακόμισε για το νέο της έρωτα;

Αίσθηση προκάλεσε ότι η Κατερίνα Καινούργιου μετακόμισε σε νέο σπίτι. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» άφησε την Κηφισιά και το σκοτεινό της διαμέρισμα, όπως η ίδια είχε σχολιάσει, και μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας.

Βέβαια, κάποια… πουλάκια λένε ότι η παρουσιάστρια άλλαξε σπίτι λόγο του νέου της έρωτα, Βαγγέλη Ροδόπουλου, καθώς και ο ίδιος μένει στο κέντρο.

Αξίζει βέβαια να τονίσουμε, ότι στο κέντρο της Αθήνας μένει  και ο πρώην σύντροφό της, Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος.

 

Η γνωριμία και η πρώτη κοινή εμφάνιση

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον επώδυνο χωρισμός της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο, έπειτα από τρία χρόνια σχέση, χαμογελά και πάλι. Καθώς νέος άνδρας βρίσκεται στο πλευρό της, ο λόγος για τον Βαγγέλη Ροδόπουλο, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της πολύ γνωστής ιδιωτικής σχολής ΙΕΚ Ακμή, σύμφωνα με το περιοδικό CIAO.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία σε νυχτερινή τους έξοδο στο κέντρο «Καρπούζι» στη Βάρκιζα, στο οποίο εμφανίζονται η Κατερίνα Στανίση και η Μπέσυ Αργυράκη.

Η Κατερίνα γνωρίστηκε με το Βαγγέλη Ροδόπουλο μέση της Δανάης Παππά, καθώς ο σύντροφος της τελευταίας, Λάμπρος Λάζαρης, είναι πολύ καλός φίλος του Ροδόπουλου.

Όπως φάνηκε το βράδυ στο «Καρπούζι», η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας «κόλλησαν» αμέσως και περνάνε πολύ καλά ο ένας στην παρέα του άλλου, χωρίς ωστόσο η σχέση τους να έχει προχωρήσει πέρα από αυτό το στάδιο, κάτι που ίσως συμβεί στο μέλλον.

Προς το παρόν πραγματοποιούν πολλές αλλά πολύ διακριτικές εξόδους, συχνάζοντας σε πολύ γνωστό εστιατόριο με ασιατική κουζίνα στο Κολωνάκι, όπου οι θαμώνες τους έχουν δει αρκετές φορές να τρώνε και να συζητούν ατελείωτα.

Να τονίσουμε, ότι ο Βαγγέλης Ροδόπουλος είχε σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη, κάτι που κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει, αλλά ήταν κοινό μυστικό. Επίσης, για ένα διάστημα έβγαινε και με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη, μια σχέση που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία